22bet listek dneva – četrtek 23.05.2024

Home » 22bet listek dneva – četrtek 23.05.2024
22bet listek

Danes nas čakajo zanimive nogometne tekme, finale NBA na vzhodu, playoff lige ACB, prav tako pa bomo spremljali ATP turnirje v Ženevi in Lyonu ter kvalifikacije za Odprto prvenstvo Francije, kjer lahko najdemo kar nekaj dobro ocenjenih stav.

Stavna ponudba je resnično bogata, zato smo za danes pripravili 22bet listek dneva s tremi nasveti, ki v stavnici 22bet nudijo skupno kvoto 4.06. Poleg tega, svetujemo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na svoj zmagovalni listek za danes.

Pavel Kotov – Alexander Bublik, 12:00, 23.05.2024

Alexander Bublik je igralec iz top 20, vendar igra na pesku nikoli ni bila njegova močna stran. V zadnjih šestih letih je na pesku vedno končal z negativnim izidom, tudi letos je imel izid 2-3. Vendar je tukaj odigral odlično tekmo, odlično se je premikal, ni naredil veliko nepotrebnih napak in tudi servis mu je dobro služil, kar bo tudi danes veliko orožje.

Pavel Kotov je v zadnjih dveh letih iz igralca serije Challenger prišel skoraj do top 50. Pogoji na pesku mu veliko bolj ustrezajo, v Lyonu igra verjetno najboljši tenis letos in zagotovo nas čaka velik boj za polfinale.

Kotov bo imel prednost v daljših izmenjavah, Bublik pa bo imel veliko prednost pri servisu, poskušal bo skrajšati točke, izkoristil bo vsako priložnost za izhod na mrežo in prehod Kotova bo verjetno x-faktor v tem dvoboju. To bo negotova tekma, v kateri bosta oba imela težave z doseganjem priložnosti za break, zelo verjetno pa bomo videli tudi odločilni niz. Zato je stava na več kot 21.5 gemov ena izmed top 5 stav dneva. Nasvet na tej tekmi je več kot 21.5 gemov, kar se plača s kvoto 1.67.

Tenerife – Barcelona, 19:00, 23.05.2024

Tenerife igra odlično sezono. Na krilih Huertasa in Guya ter širokega kadra in dveh vrhunskih igralcev na vsakem položaju so si zagotovili playoff za prvaka v Španiji, prav tako pa smo jih videli v finalu košarkarske Lige prvakov, kjer so bili poraženi od Unicaje.

Barcelona je razočarala v Euroleague, saj ni uspela zagotoviti Final Four, čeprav so imeli 2-1 proti Olympiakosu. Vendar je jasno, da so skupaj z Realom in Unicajo najkvalitetnejša ekipa lige ACB in kot eni izmed največjih favoritov so vstopili v playoff.

Brez dvoma so absolutni favoriti v tej seriji, toda odpornost Tenerifea so zlomili šele v zadnjih minutah prve tekme. Sedaj bo Tenerife imel tudi veliko podporo s tribun, zato menimo, da nas čaka velik boj do konca. Nasvet na tej tekmi je hendikep točk (+7.5) na Tenerife, kar se plača s kvoto 1.54.

Alexander Shevchenko – Flavio Cobolli, 11:30, 23.05.2024

To je dvoboj dveh igralcev nove generacije, ki sta v zadnjih dveh letih močno napredovala. Shevchenko je lani igral svoj najboljši tenis, uspel je priti med 50 najboljših, veliko zaslug pa gre odličnim rezultatom na turneji Challenger.

Letos je daleč od te ravni igre, na pesku ima negativen izid, tu pa je bil v drugem krogu prost, saj mu je Ruusuvuori predal tekmo. Flavio letos igra svoj najboljši tenis, na pesku je bil odličen v Madridu in tukaj igra svoj najboljši turnir na pesku. Izločil je igralca iz top 20 Sheltona in nekdanjega igralca iz top 20 Karatseva, in glede na igre, ki jih je pokazal v prvih dveh krogih, ni dvoma, da je favorit tega dvoboja.

Če igrate kakšen drzni listek za danes, je nasvet, da igrate hendikep na Cobollia, kar je odlična izbira za vsako vrsto sistemskih listkov. Nasvet na tej tekmi je zmaga Flavia Cobollia, kar se plača s kvoto 1.58.

22BET LISTEK DNEVA

Pavel Kotov – Alexander Bublik zbroj gemova (-21.5+) več @ 1.67

Tenerife (+7.5) – Barcelona 1 @ 1.54

Alexander Shevchenko – Flavio Cobolli 2 @ 1.58

Vsi nasveti so iz stavnice 22bet in skupna kvota znaša 4.06.

Prav tako lahko v stavni hiši 22bet vsak bralec portala stava.si izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 122€ in je na voljo takoj po registraciji in prvem depozitu!

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja