22bet listek dneva – petek 07.06.2024

Home » 22bet listek dneva – petek 07.06.2024
22bet listek

Danes nas čaka nekaj zanimivih reprezentančnih nogometnih srečanj, igra se tudi polfinale Roland Garrosa in finale grške košarkarske lige.

Stavna ponudba je resnično bogata, zato smo tudi za danes pripravili 22bet listek dneva s tremi nasveti, ki v stavnici 22bet nudijo skupno kvoto 4.69. Poleg tega, svetujemo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na svoj zmagovalni listek za danes.

Romunija – Lihtenštajn, 20:00, 07.06.2024

Reprezentanca Romunije ima za seboj odličen kvalifikacijski cikel, ki so ga zaključili brez poraza in s prvega mesta, nad Švico, Izraelom in Belorusijo, ter si zagotovili uvrstitev na EURO.

Danes igrajo svojo zadnjo pripravljalno tekmo za prihajajoči EURO. Imeli so dvoboj z Bolgarijo pred nekaj dnevi, ki se je končal brez zadetkov, vendar so v večjem delu tekme bili boljša ekipa, zgrešili so tudi enajstmetrovko in zagotovo je Iordanescu zadovoljen z nastopom svojih izbrancev.

Lihtenštajn je ena najslabših reprezentanc v Evropi, ki večinoma končuje kvalifikacijske cikle brez osvojenih točk. Jasno je, da bomo v tem dvoboju gledali popolno prevlado Romunije, njihovi napadalci pa imajo motiv, da se v zadnji pripravi pokažejo v čim boljši luči. Zato stava na visoko zmago Romunije sodi med nasvete dneva top 5. Nasvet na tej tekmi je zmaga Romunije z hendikepom (-2.5), kar se plača s kvoto 1.61.

Olympiakos – Panathinaikos, 20:30, 07.06.2024

Že v prvi tekmi velikega finala v Grčiji, velikega derbija med Olympiakosom in Panathinaikosom, so izbranci Georgiosa Bartzokasa uspeli doseči preobrat. Panathinaikos je novi prvak Evrope, ekipa, ki igra najboljšo košarko v Evropi v drugem delu sezone, vendar je bil Olympiakos fantastičen v prvi tekmi in je pridobil prednost v velikem finalu.

Videli smo velik boj od začetka do konca, in ni dvoma, da nas tudi danes čaka tekma, v kateri bomo do konca gledali velik boj. Panathinaikos je najboljša ekipa Evrope in zagotovo ni avtsajder v tem dvoboju, kot kaže kvota. Nasvet na tej tekmi je hendikep (+5.5) na Panathinaikos, kar se plača s kvoto 1.74.

Češka – Malta, 17:30, 07.06.2024

Reprezentanca Češke je v prvi pripravljalni tekmi za prihajajoči EURO uspela premagati reprezentanco Armenije v dvoboju, v katerem so imeli popolno prevlado na terenu. V zadnji pripravi za EURO bodo gostili reprezentanco Malte.

Malta seveda ni reprezentanca, ki bi jim lahko parirala, in seveda bo Hasekova družina imela popoln nadzor na terenu od samega začetka. Pričakujemo, da bodo napadali vseh 90 minut in z visoko zmago na odličen način napovedali evropsko prvenstvo.

Če stavite na kakšen drzen listek za danes, je nasvet, da igrate višji hendikep na Češko, kar je odlična izbira tudi za vsak sistemski listek. Nasvet na tej tekmi je zmaga reprezentance Češke z hendikepom (-1.5), kar se plača s kvoto 1.44.

22BET LISTEK DNEVA

Jasmine Paolini – Elena Rybakina (-4.5) 2 @ 1.87

Olympiakos – Panathinaikos (+5.5) 2 @ 1.74

Češka (-1.5) – Malta 1 @ 1.44

Vsi nasveti so iz stavnice 22bet in skupna kvota znaša 4.69.

Prav tako lahko v stavni hiši 22bet vsak bralec portala stava.si izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 122€ in je na voljo takoj po registraciji in prvem depozitu!

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja