22bet listek dneva – petek 19.04.2024

Home » 22bet listek dneva – petek 19.04.2024
22bet listek

Danes so pred nami zanimive nogometne tekme, poleg tega pa se odvijajo tudi play-in tekme v Euro ligi, play-offi v NBA ligi ter četrtfinala ATP turnirjev v Barceloni, Münchnu in Bukarešti, kjer je na voljo mnogo dobro ocenjenih stav.

Stavna ponudba je res obsežna, zato smo za danes pripravili 22bet listek dneva s tremi nasveti, ki v stavnici 22bet nudijo skupno kvoto 3.15. Poleg tega, svetujemo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na vaš zmagovalni listek za danes.

Elversberg – Schalke, 18:30, 19.04.2024

Elversberg je bil dolgo v boju za napredovanje, a z le dvema zmagama v zadnjih sedmih tekmah so se oddaljili od te možnosti in jasno je, da jih bomo tudi naslednjo sezono spremljali v drugi ligi.

Schalke je to sezono na igrišču popolnoma razočaral, saj so ekipa iz spodnjega dela lestvice in je pred njimi nova sezona v drugi ligi, kar je zagotovo razočaranje za ta nogometni velikan. Obe ekipi imata odlične napadalne linije in velike težave v zadnji tretjini igrišča, kar je dvoboj tretje in četrte najslabše obrambe lige tudi razlog za razočarane rezultate. Zato je stava na gole naš nasvet dneva. Nasvet na tej tekmi je več kot 2.5 golov, kvota za to stavo je 1.46.

Baskonia – Virtus Bologna, 20:30, 19.04.2024

Ekipa Baskonie je imela priložnost za play-off že nekaj dni nazaj proti Maccabiju, vendar so bili popolnoma nadigrani in izgubili za 28 točk, njihova prva zvezda Howard pa je bila nevidna.

Na drugi strani Virtus vstopa v to tekmo po zmagi nad Efesom, ki je bil v velikem naletu. V izenačeni tekmi so uspeli izločiti favoriziranega Efesa z odlično ekipno obrambo in raznolikimi rešitvami v napadu. Če ponovijo takšno igro tudi danes, je jasno, da so favoriti. Nasvet na tej tekmi je hendikep točk na Virtus Bologno (+6.5), kvota za to stavo je 1.48.

Nürnberg – Paderborn, 18:30, 19.04.2024

Ekipi Nürnberga in Paderborna sta po razočarajočih rezultatih v zadnjih dveh mesecih precej oddaljeni od boja za top 3 in napredovanje v višji razred. Nürnberg je na zadnjih štirih tekmah osvojil le točko, Paderborn pa ni zmagal na zadnjih šestih tekmah.

Jasno je, da bomo obe ekipi tudi naslednjo sezono gledali v drugi ligi, razlog temu pa je velik padec forme proti koncu sezone kot tudi težave v igri zadnje tretjine igrišča. Danes igrajo tekmo brez velikega rezultatskega pritiska, v prvem dvoboju teh ekip v tej sezoni smo videli štiri gole, zagotovo pa je tudi danes pred nami tekma z velikim številom priložnosti na obeh straneh, kjer je stava na gole najboljša izbira.

Če igrate kakšen drzen listek za danes, je nasvet, da igrate na večjo mejo skupnega števila golov, kar je odlična izbira za vsako vrsto sistematičnega listka. Nasvet na tej tekmi je več kot 2.5 gola, kvota za to stavo je 1.46.

22BET LISTEK DNEVA

Elversberg – Schalke skupno število golov (več kot 2.5) @ 1.46
Baskonia – Virtus Bologna (+6.5) 2 @ 1.48
Nürnberg – Paderborn skupno število golov (več kot 2.5) @ 1.46

Vsi nasveti so iz stavnice 22bet in skupna kvota znaša 3.15.

Prav tako lahko v stavni hiši 22bet vsak bralec portala stava.si izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 122€ in je na voljo takoj po registraciji in prvem depozitu!

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja