22bet listek dneva – petek 26.04.2024

Home » 22bet listek dneva – petek 26.04.2024
22bet listek

Danes je pred nami nekaj zanimivih nogometnih dvobojev, prav tako pa se igrajo izločilni boji košarkarske Euroleague in NBA lige, ter drugi krog teniškega Mastersa v Madridu, kjer lahko najdemo veliko zanimivih stavnih priložnosti.

Stavna ponudba je res bogata, zato smo za danes pripravili 22bet listek dneva s tremi nasveti, ki v stavnici 22bet nudijo skupno kvoto 2.96. Poleg tega, svetujemo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na svoj zmagovalni listek za danes.

Hertha – Hannover, 18:30, 26.04.2024

Ekipa Herthe je tudi v to sezono drugoligaškega tekmovanja vstopila z velikimi ambicijami, a predvsem zaradi velikih težav v igri v zadnji tretjini igrišča niso uspeli doseči napredka. So najslabša obramba zgornjega dela lestvice in kljub več kot dvema doseženima goloma na tekmo to ni bilo dovolj za napredovanje.

Ekipa Hannoverja je po samo eni zmagi v zadnjih osmih tekmah izgubila boj za napredovanje. Pred nami je tekma, na kateri nobena od ekip nima velikega rezultatskega pritiska. Pričakujemo dvoboj brez večjega števila grobih prekrškov, kjer bo lažje prihajati do priložnosti za gol. Zato je stava na zadetke obeh ekip ena izmed petih top nasvetov dneva. Nasvet na tej tekmi je, da bosta oba tima dosegla gol, kar se plača s kvoto 1.50.

Tomas Martin Etcheverry – Denis Shapovalov, 11:00, 26.04.2024

Drugi krog Mastersa v Madridu prinaša zelo zanimiv dvoboj med Etcheverryjem, igralcem iz top 30, in Shapovalovom, ki smo ga dolgo časa videli v družbi top 20 igralcev. Vendar pa je Denis zaradi poškodb izpustil veliko turnirjev preteklo leto in ni navdušil niti v prvem delu tega leta, saj je izpadel iz društva 100 najboljših.

Tomas Martin Etcheverry prihaja sem po polfinalu v Barceloni. Je specialist za peščeno podlago, ki izgleda veliko bolje od Shapovalova v prvih štirih mesecih tega leta, pogoji igre mu bolj ustrezajo in pričakujemo, da bo danes dominiral v daljših izmenjavah in nadaljeval z odličnimi rezultati. Nasvet na tej tekmi je zmaga Tomasa Martina Etcheverrya, kar se plača s kvoto 1.53.

St. Pauli – Hansa Rostock, 18:30, 26.04.2024

Ekipa St. Pauli je od začetka sezone ena izmed najboljših ekip v drugi ligi in kljub dvema porazoma v zadnjih treh kolih se nahaja v odličnem položaju za napredovanje. Štiri kola pred koncem imajo pet točk prednosti pred tretje uvrščenim Düsseldorfom in jasno je, da bi morebitna zmaga danes praktično pomenila vstop v Bundesligo.

Hansa Rostock trenutno zaseda 16. mesto v drugi ligi in bo do konca sezone vodila velik boj za obstanek. V zadnjih dveh kolih so doživeli težke poraze od Herthe in Magdeburga, v teh srečanjih so pokazali, da so zreli za tretjo ligo in s takšno igro ne bodo mogli parirati St. Pauliju na enem najtežjih gostovanj sezone.

Če igrate kakšen drzen listek za danes, je nasvet, da igrate hendikep na St. Pauli, kar je odlična izbira za vsako vrsto sistematičnega listka. Nasvet na tej tekmi je zmaga St. Paulia, kar se plača s kvoto 1.29.

22BET LISTEK DNEVA

Hertha – Hannover BTTS (oba tima dosežeta gol) @ 1.50

Tomas Martin Etcheverry – Denis Shapovalov 1 @ 1.53

St. Pauli – Hansa Rostock 1 @ 1.29

Vsi nasveti so iz stavnice 22bet in skupna kvota znaša 2.96.

Prav tako lahko v stavni hiši 22bet vsak bralec portala stava.si izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 122€ in je na voljo takoj po registraciji in prvem depozitu!

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja