22bet listek dneva – ponedeljek 20.05.2024

Home » 22bet listek dneva – ponedeljek 20.05.2024
22bet listek

Danes nas čakajo zanimivi nogometni dvoboji, poleg tega pa bomo spremljali tudi ATP turnirja v Ženevi in Lyonu, kjer lahko najdemo nekaj zelo dobrih stav.

Stavna ponudba je resnično bogata, zato smo za danes pripravili 22bet listek dneva s tremi nasveti, ki v stavnici 22bet nudijo skupno kvoto 3.61. Poleg tega, svetujemo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na svoj zmagovalni listek za danes.

Jaume Munar – Frances Tiafoe, 10:00, 20.05.2024

Jaume Munar je specialist za peščena igrišča in igralec, ki večino svojih točk zbira na turnirjih serije Challenger. Občasno doseže tudi boljši rezultat na ATP turnirjih in se tako ohranja blizu 50 najboljših.

Letos igra precej kvalitetnejši tenis kot prejšnja leta, na peščenih igriščih ima razmerje 15-10 in z igrami, ki jih trenutno kaže, bi lahko bil resna grožnja tudi na Odprtem prvenstvu Francije. Frances Tiafoe letos doživlja velik padec forme. Padel je iz družbe 20 najboljših in ima celo negativno razmerje zmag in porazov letos.

Ne mara igrati na pesku in poleg tega mu Jaume Munar kot nasprotnik ne ustreza. V treh medsebojnih dvobojih z Munarjem ni zmagal niti enega niza in ob trenutni slabi formi je težko pričakovati, da bo to spremenil danes. Stava na Munarja spada med top 5 nasvetov dneva. Nasvet na tej tekmi je zmaga Jauma Munarja, kar se plača s kvoto 1.66.

Kiel – Goppingen, 19:00, 20.05.2024

Ekipa Kiela je v četrtfinalu Lige prvakov pripravila pravo senzacijo. Pred domačimi navijači so v fantastični tekmi nadoknadili devet golov zaostanka iz prvega srečanja s PSG-jem in se tako uvrstili v polfinale.

Uvrstitev med štiri najboljše ekipe v Evropi potrjuje njihovo kakovost. Velik preobrat bo zagotovo veliko pomenil za ekipo v nadaljevanju sezone, vendar v domačem prvenstvu niso izpolnili pričakovanj.

Ne bodo si zagotovili uvrstitve v Ligo prvakov in samo vprašanje je, ali bodo sezono končali na tretjem, četrtem ali petem mestu. Goppingen je zagotovil obstanek med najboljšimi, a z le dvema zmagama na zadnjih devetih tekmah je ena izmed ekip z najslabšo formo v Nemčiji in z igrami, ki jih trenutno kažejo, ne bodo dosegli veliko na enem najtežjih gostovanj v sezoni. Nasvet na tej tekmi je zmaga Kiela z hendikepom (-3.5), kar se plača s kvoto 1.48.

Christopher Eubanks – Tallon Griekspoor, 10:00, 20.05.2024

Christopher Eubanks je bil dolgo časa igralec serije Challenger, zunaj top 100, vendar je lani pokazal, na katerem nivoju lahko igra. Gledali smo ga v četrtfinalu Wimbledona, kjer je bil prava senzacija. Je eden najboljših serviserjev na touru, ima uničujoč forhend in ko je v formi, je lahko izjemno nevaren na hitrejših podlagah.

Vendar na pesku nikoli ni dosegel opaznih rezultatov. Poleg tega letos doživlja resen padec forme in po Wimbledonu celo grozi, da bo izpadel iz top 100. Letos ima razmerje 4-11 z 0-4 na pesku. Tallon Griekspoor trenutno igra na veliko višjem nivoju in danes pričakujemo njegovo popolno dominacijo v daljših izmenjavah.

Če igrate kakšen drzen listek za danes, je nasvet, da igrate višji hendikep na Eubanksa, kar je odlična izbira tudi za vsako vrsto sistematičnega listka. Nasvet na tej tekmi je zmaga Griekspoora z hendikepom (-2.5), kar se plača s kvoto 1.47.

22BET LISTEK DNEVA

Jaume Munar – Frances Tiafoe 1 @ 1.66

Kiel (-3.5) – Goppingen 1 @ 1.48

Christopher Eubanks (-3.5) – Tallon Griekspoor 1 @ 1.47

Vsi nasveti so iz stavnice 22bet in skupna kvota znaša 3.61.

Prav tako lahko v stavni hiši 22bet vsak bralec portala stava.si izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 122€ in je na voljo takoj po registraciji in prvem depozitu!

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja