22bet listek dneva – ponedeljek 22.04.2024

Home » 22bet listek dneva – ponedeljek 22.04.2024
22bet listek

Danes so pred nami nekateri zanimivi nogometni dvoboji, poleg tega pa potekajo tudi izločilne tekme NBA lige in nekaj teniških turnirjev, kjer lahko najdemo veliko vrednostnih nasvetov.

Stavna ponudba je res bogata, zato smo za danes pripravili 22bet listek dneva s tremi nasveti, ki v stavnici 22bet nudijo skupno kvoto 4.67. Poleg tega, svetujemo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na svoj zmagovalni listek za danes.

Jiri Vesely – Enzo Couacaud, 10:00, 22.04.2024

Jiri Vesely, 30-letni domači teniški igralec, je bil dolgo v skupini 50 najboljših, a v zadnjih dveh letih je močno padel v formi in celo izpadel iz skupine 200 najboljših.

Letos je eden izmed igralcev, ki so najbolj razočarali. Na 10 odigranih turnirjih je zabeležil zgolj eno zmago in kljub temu, da igra na domačem Challengerju, v dvoboju s Couacaudom, ki prihaja v odlični formi po osvojitvi svojega prvega Challengerja letos, težko pričakujemo, da bo Vesely lahko veliko naredil. Zato je stava na Couacauda med top 5 nasveti dneva. Nasvet za to tekmo je zmaga Couacauda, kar prinaša kvoto 1.50.

Cleveland – Orlando, 01:00, 23.04.2024

Prvo srečanje teh ekip v seriji je pripadlo Clevelandu, ki nocoj želi svojo prednost povečati na 2-0, kar bi jim omogočilo velik korak k polfinalu konference. Jasno je, da bo to napeta serija, kjer lahko celo en koš odloči zmagovalca.

Kot smo videli v prvem srečanju, obe ekipi igrata daljše napade in vrhunsko obrambo, tako Cleveland kot Orlando sta se mučila z doseganjem košev. V prvem srečanju nobena od ekip ni dosegla 100 točk, in tudi nocoj pričakujemo dvoboj, kjer bosta obe ekipi igrali obrambo na visoki ravni, zato je stava na nizko število točk najboljša izbira. Nasvet za to tekmo je manj kot 202.5 točk, kar se plača s kvoto 1.91.

Jong AZ – Venlo, 20:00, 22.04.2024

Ekipa Venla je s svojimi predstavami to sezono močno razočarala. Trenutno so le srednje uvrščena ekipa v drugi nizozemski ligi in že zdaj je jasno, da so njihove možnosti za napredovanje v prvo ligo minimalne.

Glavni razlog so številni problemi v igri v zadnji tretjini igrišča. Jong AZ stoji nekoliko bolje, a obe ekipi trenutno preživljata obupno formo in zmagovalca je izjemno težko napovedati. Kljub temu obe ekipi igrata odprt, hiter nogomet, zadnja tretjina igrišča ni v najboljšem stanju, v prvem srečanju teh ekip smo videli štiri gole in zagotovo je tudi danes stava na gole najboljša izbira.

Če danes igrate kakšen drzen listek, je nasvet, da igrate na višjo mejo skupnega števila golov, kar je odlična izbira za vsak sistemski listek. Nasvet za to tekmo je več kot 2.5 gola, kar se plača s kvoto 1.63.

22BET LISTEK DNEVA

Jiri Vesely – Enzo Couacaud 2 @ 1.50

Cleveland – Orlando skupno točk (-202.5+) manj @ 1.91

Jong AZ – Venlo skupno golov (-2.5+) več @ 1.63

Vsi nasveti so iz stavnice 22bet in skupna kvota znaša 4.67.

Prav tako lahko v stavni hiši 22bet vsak bralec portala stava.si izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 122€ in je na voljo takoj po registraciji in prvem depozitu!

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja