22bet listek dneva – ponedeljek, 25.03.2024

Home » 22bet listek dneva – ponedeljek, 25.03.2024
22bet listek

Danes nas čaka nekaj zanimivih nogometnih dvobojev, poleg tega pa bomo spremljali tudi tekme tretjega kroga Mastersa v Miamiju, kjer se najde veliko dobrih stavnih nasvetov.

Pripravili smo 22bet listek dneva z dvema nasvetoma, ki v stavnici 22bet nudita skupno kvoto 2.53. Poleg tega, svetujemo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na vaš dobitni listek za danes.

Sebastian Korda – Hubert Hurkacz, 16:00, 25.03.2024

Sebastian Korda je že več kot leto dni igralec top 30, ki mu ustrezajo pogoji igre na trdi podlagi, kjer tudi osvaja največ ATP točk. Na začetku tega leta Korda ni blestel, do tega turnirja je igral sedem turnirjev, na katerih je zabeležil devet zmag.

Tudi tukaj se je v prvem srečanju v dvoboju z Bautisto Agutom, ki je daleč od svojih najboljših dni, mučil, a mu je po preobratu uspelo napredovati v naslednji krog. Danes Kordo čaka veliko težja naloga, igralec top 10, Hubert Hurkacz, ki stoji za odličnim Australian Openom.

Vendar tudi Hubert Hurkacz po Australian Openu ni navdušil. Tudi on je tukaj izgubil niz proti Ševčenku in jasno je, da ni na 100% svojih zmožnosti. To bo dvoboj igralcev, pri katerih je servis ogromno orožje, oba igralca bosta imela velike težave pri vračanju servisa in glede na vzpone in padce obeh na začetku tega leta, bi lahko zelo verjetno pričakovali tudi tretji niz. Zato stava na veliko število iger spada med top 5 nasvetov dneva. Nasvet na tej tekmi je več kot 22.5 iger, kar se plača s kvoto 1.61.

Carlos Alcaraz – Gael Monfils, 16:00, 25.03.2024

Carlos Alcaraz je že nekaj časa skupaj z Novakom najboljši igralec na turneji in po odličnih igrah na začetku tega leta je jasno, da bo ob njima na vsakem turnirju veliko bitko vodil tudi Jannik Sinner.

Alcaraz je izpadel v četrtfinalu Australian Opena, kjer ga je premagal Zverev, nato na nekaj turnirjih na pesku ni blestel, a tukaj prihaja po odličnem Indian Wellsu, kjer je premagal tako Zvereva kot Sinnerja in Medvedeva in z razlogom je glavni favorit tudi v Miamiju.

Igral je res odlično v Indian Wellsu in z vrhunskim tenisom je nadaljeval tudi tukaj, kjer je v prvem srečanju prepustil zgolj tri igre Carballesu Baeni. Gael Monfils je priljubljen med občinstvom, eden najbolj atraktivnih igralcev, nekdanji igralec top 10, a igralec, ki je trenutno daleč od svojih najboljših dni. Občasno Monfils odigra nekaj odličnih iger, vendar ne more igrati na visoki ravni neprekinjeno, kar bo zagotovo Alcaraz znal izkoristiti.

Če igrate kakšen nor listek za danes, je nasvet, da igrate na višjo mejo hendikepa, kar je odlična izbira za vsako vrsto sistematičnega listka. Nasvet na tej tekmi je zmaga Carlosa Alcaraza z hendikepom (-4.5), ki se plača s kvoto 1.57.

22BET LISTEK DNEVA

Sebastian Korda – Hubert Hurkacz skupno število iger (-22.5+) več @ 1.61

Carlos Alcaraz (-3.5) – Gael Monfils 1 @ 1.57

Vsi nasveti so iz stavnice 22bet in skupna kvota znaša 2.53.

Prav tako lahko v stavni hiši 22bet vsak bralec portala stava.si izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 122€ in je na voljo takoj po registraciji in prvem depozitu!

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja