22bet listek dneva – ponedeljek 27.05.2024

Home » 22bet listek dneva – ponedeljek 27.05.2024
22bet listek

Danes na sporedu ne bo veliko zanimivih nogometnih dvobojev, se pa igrajo NBA končnice in prvi krog Roland Garrosa, kjer lahko najdemo številne bet nasvete.

Stavna ponudba je resnično bogata, zato smo tudi za danes pripravili 22bet listek dneva s tremi nasveti, ki v stavnici 22bet nudijo skupno kvoto 3.50. Poleg tega, svetujemo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na svoj zmagovalni listek za danes.

Alexander Zverev – Rafael Nadal, 11:00, 27.05.2024

Najbolj zanimiv dvoboj prvega kroga French Opena je zagotovo srečanje četrtega igralca sveta, Alexandera Zvereva, in kralja peska, Rafaela Nadala. V najboljših dneh kariere bi Rafa brez dvoma bil absolutni favorit, a po vrnitvi na igrišče letos ni navdušil.

Zverev izgleda odlično in ob trenutnih predstavah igralcev zagotovo zaseda vlogo favorita. Vendar pa je Rafa nepremagljiv na French Openu in pričakovati je, da bo tukaj znatno dvignil raven svoje igre. Pričakujemo razburljivo tekmo, najboljši dvoboj prvega kroga in velik boj, ki bi lahko šel v pet nizov. Zato stavni nasvet na velik seštevek iger sodi med top 5 nasvetov dneva. Nasvet na tej tekmi je več kot 32.5 iger, kvota za to stavo pa je 1.56.

Ben Shelton – Hugo Gaston, 11:00, 27.05.2024

Ben Shelton je 21-letni tenisač iz ZDA, ki postaja eden najboljših igralcev današnjice. Je igralec iz top 20, ki najbolje igra na hitrejših podlagah, a z zmago v Houstonu letos je potrdil, da lahko igra tudi na pesku na zelo visoki ravni.

Od Bena Sheltona smo lani vajeni, da najbolje igra na Grand Slam turnirjih. Obožuje največje turnirje in ne glede na to, da bo danes igral proti domači publiki in proti Gastonu, je absolutni favorit v tem dvoboju. Gaston je igralec zunaj top 100, daleč od najboljše forme in s trenutnimi igrami ne more resno ogroziti igralca iz top 20. Nasvet na tej tekmi je zmaga Bena Sheltona, kvota za to stavo pa je 1.37.

Gael Monfils – Thiago Seyboth Wild, 11:00, 27.05.2024

Gael Monfils, nekdanji igralec iz top 10, je najbolj atraktiven igralec današnjice in ljubljenec domače publike. Čeprav ni v najboljših dneh kariere, je letos odigral nekaj odličnih turnirjev in na French Openu mu bo domača publika velik veter v jadra, zato ne bi bilo presenečenje, če bi tukaj dosegel najboljši rezultat leta.

Thiago Seyboth Wild je igralec blizu top 50, ki je najboljšim igralcem današnjice na pesku povzročal resne težave. Vendar pa je igralec, ki ne igra konstantno na visoki ravni v celotnem dvoboju. Ima veliko vzponov in padcev, kar bo zagotovo tudi danes in pričakujemo, da bomo gledali dvoboj, ki bo šel v vsaj štiri nize.

Če stavite na kakšen drzen listek za danes, je nasvet, da igrate višjo mejo seštevka iger, kar je odlična izbira tudi za vsako vrsto sistematičnega listka. Nasvet na tej tekmi je več kot 36.5 iger, kvota za to stavo pa je 1.64.

22BET LISTEK DNEVA

Alexander Zverev – Rafa Nadal seštevek iger (-32.5+) več @ 1.56

Ben Shelton – Hugo Gaston 1 @ 1.37

Gael Monfils – Thiago Seyboth Wild seštevek iger (-36.5+) več @ 1.64

Vsi nasveti so iz stavnice 22bet in skupna kvota znaša 3.50.

Prav tako lahko v stavni hiši 22bet vsak bralec portala stava.si izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 122€ in je na voljo takoj po registraciji in prvem depozitu!

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja