22bet listek dneva – sobota 11.05.2024

Home » 22bet listek dneva – sobota 11.05.2024
22bet listek

Danes nas čaka mnogo zanimivih nogometnih dvobojev v najmočnejših ligah Evrope.

Nogometna ponudba je res razkošna, zato smo za danes pripravili 22bet listek dneva s tremi nasveti, ki v stavnici 22bet nudijo skupno kvoto 5.17. Poleg tega, svetujemo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na svoj zmagovalni listek za danes.

Tottenham – Burnley, 16:00, 11.05.2024

Ekipa Tottenhama je po katastrofalnih predstavah in štirih zaporednih porazih znatno oddaljena od uvrstitve v Ligo prvakov. Ostale so jim samo še matematične možnosti, da se lahko uvrstijo v največje evropsko tekmovanje. Vse dobro, kar so naredili to sezono, so zapravili v zadnjem mesecu.

Zadnja tretjina igrišča je v velikem padcu forme, prejeli so kar 13 zadetkov na zadnjih štirih dvobojih. Seveda so daleč kvalitetnejša ekipa od Burnleya, a glede na igre, ki jih trenutno kažejo, se je stavam na njih najbolje izogniti. Burnley v tem dvoboju želi do polnega plena, s čimer bi ohranil kakršne koli šanse za obstanek v družbi najboljših. To bo dodatno pospešilo igro in ob težavah v zadnji tretjini igrišča Tottenhama stava na gole spada v top 5 nasvet dneva. Nasvet na tej tekmi je več kot 3.5 zadetkov, kar se plača s kvoto 1.68.

Anderlecht – Genk, 20:45, 11.05.2024

Ekipa Anderlechta je to sezono odlična. Kratek čas so bili celo na prvem mestu Championship Playoffa. Čeprav so to mesto izgubili po remijih s Cercle Bruggeom in Royale Unionom, bodo v zadnjih treh krogih vodili velik boj za naslov, pri čemer bi vsaka točka lahko bila ključna.

Na drugi strani Genk želi obdržati četrto pozicijo in si zagotoviti mesto v Evropi. Kljub temu prihajajo na eno najtežjih gostovanj v Belgiji v obupni formi, po treh zaporednih porazih z razliko treh golov. Anderlecht igra od začetka sezone na višji ravni, ima prednost domačega terena in pričakovati je, da bodo danes na igrišču daleč kvalitetnejša ekipa. Nasvet na tej tekmi je zmaga Anderlechta, kar se plača s kvoto 2.05.

Everton – Sheffield Utd, 16:00, 11.05.2024

Čeprav je izgledalo, da bo Everton do konca vodil velik boj za obstanek, so v zadnjem mesecu osvojili 10 točk, ustvarili nedosegljivo razliko za ekipe iz cone izpadanja in popolnoma sproščeno vstopajo v zaključek sezone.

Od samega začetka sezone je Sheffield najslabša ekipa angleške Premier League. Osvojili so 16 točk čez celo sezono in kar 100 prejetih zadetkov je najboljši odraz njihovih letošnjih predstav. V ta dvoboj vstopajo po petih zaporednih porazih, vendar je opazno, da v zadnjih nekaj tekmah igrajo veliko bolj odprti nogomet, ustvarjajo večje število gol priložnosti in zagotovo bodo danes večkrat ogrozili gol Evertona.

Če igrate kakšen nori listek za danes, je nasvet, da igrate večjo mejo seštevka golov, kar je odlična izbira tudi za vsako vrsto sistematičnega listka. Nasvet na tej tekmi je več kot 2.5 zadetkov, kar se plača s kvoto 1.50.

22BET LISTEK DNEVA

Tottenham – Burnley skupno število golov (-3.5+) več @ 1.68

Anderlecht – Genk 1 @ 2.05

Everton – Sheffield Utd skupno število golov (-2.5+) več @ 1.50

Vsi nasveti so iz stavnice 22bet in skupna kvota znaša 5.17.

Prav tako lahko v stavni hiši 22bet vsak bralec portala stava.si izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 122€ in je na voljo takoj po registraciji in prvem depozitu!

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja