22bet listek dneva – sobota, 23.03.2024

Home » 22bet listek dneva – sobota, 23.03.2024

Danes je pred nami kar nekaj zanimivih nogometnih dvobojev, poleg tega pa bomo spremljali tudi tekme drugega kola Mastersa v Miamiju.

Pripravili smo 22bet listek dneva s tremi nasveti, ki v stavni hiši 22bet nudijo skupno kvoto 7.20. Poleg tega, svetujemo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na vaš dobitni listek za danes.

Notts County – Salford, 16:00, 23.03.2024

Ekipa Notts Countya je za sabo pustila eno odlično sezono, ki so jo zaključili s 107 osvojenimi točkami, vendar je bil Wrexham boljši in so igrali v dodatnih kvalifikacijah za League Two. V play-offu so bili boljši od Boreham Wooda in Chesterfielda, izborili so si promocijo v četrti rang, po katerem so pripeljali nekaj velikih okrepitev in z velikimi apetiti vstopili v to sezono.

Kljub temu so imeli nekaj obupnih obdobij, zadnja tretjina igrišča ni igrala najbolje in to je tudi glavni razlog, zakaj so trenutno ekipa s sredine lestvice, ki zaostaja šest točk za mesti, ki vodijo v dodatne kvalifikacije.

Salford je ekipa iz spodnjega dela lestvice, ki ima velikih 11 točk prednosti v primerjavi z ekipami iz cone izpada in zato nimajo velikih rezultatskih pritiskov v tem dvoboju. Stava na Notts County se zdi kot odlična izbira, vendar je to neposreden obračun dveh najslabših obramb v League Two, obračun ekip, ki imajo odlične napadalne linije in zato stava na gole spada med top 5 nasvetov dneva. Nasvet na tej tekmi je več kot 2.5 gola, kar se plača s kvoto 1.39.

Daniel Evans – Christopher Eubanks, 16:00, 23.03.2024

To je dvoboj dveh igralcev iz top 50, ki sta daleč od pričakovane forme na začetku tega leta. Oba sta odigrala šest turnirjev in zabeležila le tri zmage in, če nadaljujeta s takšnimi nastopi, je jasno, da bosta hitro izpadla iz top 50.

Daniel Evans ima tukaj vlogo favorita, saj je v prvem kolu odigral odlično tekmo, v kateri je bil boljši od Sonega, vendar to ne pomeni, da ga čaka lahka naloga, ne glede na formo Eubanksa.

To je dvoboj igralcev, pri katerima je servis ogromno orožje, oba, Evans in Eubanks, pogosto točko zaključita s prvim udarcem po servisu, glede na to, da nobenemu od njiju vračanje žoge ni orožje, pričakujemo, da bosta oba brez večjih težav prišla do svojih servisnih iger. Nasvet na tej tekmi je več kot 12.5 iger v prvem nizu, kar se plača s kvoto 3.10.

Grigor Dimitrov – Alejandro Tabilo, 16:00, 23.03.2024

Grigor Dimitrov od začetka tega leta igra odlično, z bilanco 15-4 letos, ko je že osvojil en ATP turnir, igral v finalu v Marseillu, polfinalu v Rotterdamu in jasno je, da bo, če bo nadaljeval s takšnimi predstavami, kmalu v top 10.

Alejandro Tabilo je igralec iz top 50, ki najboljše rezultate dosegajo na peščenih podlagah. To je šele njegov tretji turnir na trdi podlagi letos in Dimitrov proti takšnemu igralcu, ki ne dela velike razlike s servisom, ne bi smel imeti nobenih težav, da napreduje v naslednji krog.

Če danes igrate kakšen nor listek, je nasvet, da igrate na višjo mejo hendikepa, kar je odlična izbira za vsako vrsto sistematičnega listka. Nasvet na tej tekmi je zmaga Grigora Dimitrova z hendikepom (-3.5), ki se plača s kvoto 1.67.

22BET LISTEK DNEVA

Notts County – Salford skupaj golov (-2.5+) več @ 1.39

Daniel Evans – Christopher Eubanks skupaj iger v prvem nizu (-12.5+) več @ 3.10

Grigor Dimitrov (-3.5) – Alejandro Tabilo 1 @ 1.67

Vsi nasveti so iz stavnice 22bet in skupna kvota znaša 7.20.

Prav tako lahko v stavni hiši 22bet vsak bralec portala stava.si izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 122€ in je na voljo takoj po registraciji in prvem depozitu!

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja