22bet listek dneva – sreda 08.05.2024

Home » 22bet listek dneva – sreda 08.05.2024
22bet listek

Danes nas čakajo polfinala Lige prvakov, polfinala Konferenčne lige, pa tudi nekaj drugih zanimivih nogometnih dvobojev. Poleg tega bomo spremljali tudi playoffe košarkarske Evrolige in NBA lige ter tekme ATP Rima.

Stavna ponudba je res bogata, zato smo za danes pripravili 22bet listek dneva s tremi nasveti, ki v stavnici 22bet nudijo skupno kvoto 5.35. Poleg tega, priporočamo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na svoj zmagovalni listek za danes.

Peterborough – Oxford Utd, 21:00, 08.05.2024

Ekipa Oxforda je v prvi tekmi nekoliko presenetljivo pridobila prednost. Nocoj Peterborough lovi zaostanek in pred nami je velik boj za mesto v finalu na Wembleyju. V rednem delu sezone je Peterborough igral bolje od Oxforda, in tudi na prvi tekmi so bili boljša ekipa na igrišču, a je Oxford izkoristil svojo priložnost. Na tem stadionu so v tej sezoni Oxford premagali s 3:0, nocoj pa se bo Oxford branil in poskušal ohraniti rezultat, zato lahko pričakujemo dominacijo Peterborougha od samega začetka. Zato stava na Peterborough spada med top 5 nasvetov dneva. Nasvet na tej tekmi je zmaga Peterborougha, kar se plača s kvoto 2.11.

Stefano Napolitano – Matteo Berrettini, 10:00, 08.05.2024

Prvo kolo Rima nam prinaša dvoboj dveh domačih tenisačev, Stefana Napolitana in Mattea Berrettinija. Stefano Napolitano je 29-letni tenisač iz Italije, ki je večino svoje kariere preživel na ITF turnirjih in challengerjih. Po nekaj odličnih rezultatih v tej sezoni se je približal top 100 in prejel wildcard za Rim.

Matteo Berrettini je nekdanji igralec top 10 in trenutno ni na samem vrhu lestvice, predvsem zaradi težav s poškodbami. Vendar pa, kot smo lahko videli pred nekaj tedni, ko je osvojil turnir v Maroku, so te težave že za njim. Res je razlika v kvaliteti igralcev ogromna in ob upoštevanju prikazanih iger Berrettinija v zadnjih tednih, bi moral biti tečaj na njega precej nižji. Nasvet na tej tekmi je hendikep gemov (-3.5) na Mattea Berrettinija, kar se plača s kvoto 1.50.

Monaco – Fenerbahce, 19:00, 08.05.2024

Ekipa Monaca je uspela vrniti “break” in si zagotoviti peto, odločilno tekmo, kjer nas nocoj čaka velik boj za uvrstitev v final four. V vsaki od prvih štirih tekem smo videli velik boj in tudi nocoj je težko napovedati zmagovalca.

Gledali smo tako hitre kot tudi nekoliko počasnejše tekme, glede na ogromen vložek pa je pričakovati, da nocoj nobena od ekip ne bo tvegala preveč. Pričakujemo, da bomo videli tekmo, kjer bosta obe ekipi igrali nekoliko daljše napade, ne Monaco ne Fener ne bosta prenagljena, zato je stava na nizko število točk najboljša izbira.

Če igrate kakšen drzen listek za danes, je nasvet, da igrate na manjšo mejo skupnega števila točk, kar je odlična izbira tudi za vsako vrsto sistematičnega listka. Nasvet na tej tekmi je manj kot 164.5 točk, kar se plača s tečajem 1.69.

22BET LISTEK DNEVA

Peterborough – Oxford Utd 1 @ 2.11

Stefano Napolitano – Matteo Berrettini (-3.5) 2 @ 1.50

Monaco – Fenerbahce skupaj točk (-164.5+) manj @ 1.69

Vsi nasveti so iz stavnice 22bet in skupna kvota znaša 5.35.

Prav tako lahko v stavni hiši 22bet vsak bralec portala stava.si izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 122€ in je na voljo takoj po registraciji in prvem depozitu!

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja