22bet listek dneva – sreda 13.03.2024

Home » 22bet listek dneva – sreda 13.03.2024
22bet listek

Danes so pred nami zadnje tekme osmine finala Lige prvakov kot tudi še nekaj zanimivih nogometnih dvobojev, poleg tega pa so na sporedu tudi tekme osmine finala Mastersa v Indian Wellsu.

Stavna ponudba je res razkošna in zato smo tudi za danes pripravili 22bet listek dneva s tremi nasveti, ki v stavni hiši 22bet dajo skupno kvoto 4.19. Poleg tega, da smo pripravili realni listek za danes, svetujemo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na vaš dobitni listek za danes.

Peterborough – Stevenage, 21:00, 13.03.2024

To bo neposredni spopad ekip, ki so vključene v boj za promocijo in zagotovo je eden najpomembnejših obračunov do konca sezone za obe moštvi. Ekipa Peterborougha z morebitno zmago danes ima priložnost približati se na samo eno točko zaostanka za drugouvrščenim Derbyjem, s čimer bi dodatno zapletli boj za neposredno promocijo v Championship.

V zadnjem mesecu dni igrajo resnično odlično, so v nizu petih zaporednih zmag v vseh tekmovanjih in seveda imajo vlogo favorita tudi v tem dvoboju, vendar igrajo proti Stevenageu, ekipi iz vrha lestvice, ki se bori za promocijo in ki ne pozna poraza na zadnjih štirih tekmah, zato se je ob trenutni kvoti stavi na zmago najbolje izogniti.

Obe ekipi imata odlične napadalne linije in želita do polnega izkupička, kar bo dodatno pospešilo tempo tega srečanja, poleg tega pa smo v prvem medsebojnem obračunu videli štiri gole ob še nekaj zgrešenih priložnostih. Zato stava na gole spada med top 5 nasvetov dneva. Nasvet na tej tekmi je BTTS (oba tima dosežeta gol), ki se plača s kvoto 1.75.

Taylor Fritz – Holger Rune, 19:00, 13.03.2024

Osmina finala Indian Wellsa prinaša nekaj zelo zanimivih dvobojev, eden najzanimivejših bo zagotovo obračun dveh igralcev iz top 15, Taylora Fritza in Holgerja Runea. Taylor Fritz je domači tenisač, kateremu ustrezajo pogoji igre tukaj, je že osvojil ta turnir, in za seboj ima dva odlična dvoboja proti Tabilou in Baezu.

Holger Rune je sedmi igralec sveta, ki je razočaral z zgodnjim izpadom z Australian Opena, a pred dvema tednoma je v Acapulcu igral odlično, tukaj pa je po predaji Raonića v prvem krogu brez večjih težav izločil Musettija in jasno je, da trenutno igra na visoki ravni.

Vendar pa je Taylor Fritz domači igralec, igralec, kateremu bolj ustrezajo pogoji igre tukaj in ki je že osvojil ta turnir. Ima veliko boljši začetek leta od Runea, je že osvojil en ATP turnir, vodi 1-0 v medsebojnih dvobojih proti Runeu, ki mu v podobnih pogojih igre, v Miamiju, ni uspel vzeti niti enega niza, zato smo mnenja, da bi kvota na Fritza danes morala biti precej nižja. Nasvet na tej tekmi je zmaga Taylora Fritza, ki se plača s kvoto 1.70.

Casper Ruud – Gael Monfils, 19:00, 13.03.2024

Casper Ruud, igralec iz top 10, ki je po zgodnjem izpadu z Australian Opena igral finala Los Cabosa in Acapulca, tukaj je brez večjih težav izločil Kleina in Flisa in jasno je, da trenutno igra na visoki ravni, toda danes je pred njim največja ovira na letošnjem Indian Wellsu.

Gael Monfils je nekdanji igralec iz top 10, ki v zadnjih dveh letih ni igral najbolje, vendar je letos znatno dvignil raven igre. Tukaj je odigral tri odlične tekme, v katerih je bil boljši od Purcella, Hurkacza in Norrieja, in s trenutnimi predstavami pričakujemo, da bo danes z Ruudom vodil velik boj za vsako igro.

Če igrate kakšen nor listek za danes, je nasvet, da igrate zmago na Monfilsa, kar je odlična izbira za vsako vrsto sistemskih listkov. Nasvet na tej tekmi je hendikep iger (+4.5) na Gaëla Monfilsa, ki se plača s kvoto 1.41.

22BET LISTEK DNEVA

Peterborough – Stevenage BTTS (oba tima dosežeta gol) @ 1.75

Taylor Fritz – Holger Rune 1 @ 1.70

Casper Ruud – Gael Monfils (+4.5) 2 @ 1.41

Vsi nasveti so iz stavne hiše 22bet in skupna kvota znaša 4.19.

Prav tako lahko v stavni hiši 22bet vsak bralec portala stava.si izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 122€ in je na voljo takoj po registraciji in prvem depozitu!

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja