22bet listek dneva – sreda 17.04.2024

Home » 22bet listek dneva – sreda 17.04.2024
22bet listek

Danes so na sporedu zadnje tekme četrtfinala Lige prvakov, poleg tega pa se igra tudi play-in košarkarske NBA lige in drugi krog ATP turnirjev v Barceloni, Münchnu in Bukarešti, kjer je mogoče najti mnogo dobrih stavnih priložnosti.

Stavna ponudba je res bogata, zato smo za danes pripravili 22bet listek dneva s tremi nasveti, ki v stavnici 22bet ponujajo skupno kvoto 3.09. Poleg tega, svetujemo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na vaš zmagovalni listek za danes.

Karen Hačanov – Roberto Bautista Agut, 10:00, 17.04.2024

Karen Hačanov je že drugo leto med 20 najboljšimi igralci sveta. Specializiran je za trde podlage, kjer je letos že osvojil en ATP turnir, glede na njegove lanske rezultate na peščeni podlagi in četrtfinalni nastop v Monte Carlu pa je jasno, da je veliko delal na svoji igri na tej podlagi, kjer zdaj igra bistveno kakovostneje.

Roberto Bautista Agut je nekdanji igralec iz top 10, a je jasno, da leta naredijo svoje in v zadnjih dveh sezonah je daleč od forme najboljših igralcev današnjega časa. Letos ima skromnih 12-10, Safiulin je edini igralec iz top 50, ki ga je uspel premagati, in s trenutno formo težko pričakujemo, da bo lahko konkuriral odličnemu Hačanovu. Zato je stava na Hačanova med top 5 nasveti dneva. Nasvet na tej tekmi je zmaga Karena Hačanova, ki se plača s kvoto 1.51.

Molde – Odd, 18:00, 17.04.2024

Ekipa Molde ni igrala najbolje v domačem prvenstvu prejšnjo sezono, a so osvojili pokal, s čimer so si zagotovili mesto v kvalifikacijah za Evropsko ligo. Za to sezono so pripeljali nekaj vrhunskih igralcev, s katerimi nameravajo napasti naslov v domačem prvenstvu.

Sezona se je za njih začela odlično, zabeležili so tri zmage v domačem prvenstvu, napredovali so v naslednjo fazo pokala in v teh štirih dvobojih niso prejeli niti enega gola. So ekipa, ki je pokazala največ na začetku sezone, in s trenutnimi igrami proti ekipi, ki je po kakovosti na sredini lestvice, lahko pričakujemo popolno dominacijo od začetka in novo prepričljivo zmago. Nasvet na tej tekmi je zmaga Moldeja, ki se plača s kvoto 1.32.

Sebastian Ofner – Stefanos Tsitsipas, 10:00, 17.04.2024

Sebastian Ofner je igralec iz top 50, specializiran za peščene podlage, na katerih je lahko zelo neprijeten, a ga je Tsitsipas v dominantni igri izločil na lanskem French Openu, kar jasno kaže, da nima kakovosti, da bi mu pariral.

Poleg tega je Ofner to sezono v velikem padcu forme, medtem ko Stefanos igra fantastično. Na ta turnir je Tsitsipas prišel po zmagi na Mastersu v Monte Carlu, igralec, ki na začetku sezone na peščeni podlagi kaže največ, v šestih odigranih tekmah na peščeni podlagi je izgubil le en niz od Sinnera, zato danes pričakujemo, da bo Stefanos brez večjih težav napredoval v osmino finala.

Če igrate kakšen nor listek za danes, je nasvet, da igrate višji hendikep na Tsitsipasa, kar je odlična izbira za vsako vrsto sistematičnega listka. Nasvet na tej tekmi je zmaga Stefanosa Tsitsipasa z hendikepom (-4.5), ki se plača s kvoto 1.55.

22BET LISTEK DNEVA

Karen Hačanov – Roberto Bautista Agut 1 @ 1.51

Molde – Odd 1 @ 1.32

Sebastian Ofner – Stefanos Tsitsipas (-4.5) 2 @ 1.55

Vsi nasveti so iz stavnice 22bet in skupna kvota znaša 3.09.

Prav tako lahko v stavni hiši 22bet vsak bralec portala stava.si izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 122€ in je na voljo takoj po registraciji in prvem depozitu!

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja