22bet stavnica – 100% reload bonus do 100 EUR

Home » 22bet stavnica – 100% reload bonus do 100 EUR

Spletna stavnica 22bet ob petkih nagrajuje “poraze”. Zavedajoč se, koliko izguba denarja in pomanjkanje sreče frustrirata igralce, ima to podjetje v redni ponudbi tudi kakšno tolažilno nagrado. Na stavnem trgu je zelo cenjen pristop do igralcev, ki vključuje stalno animacijo skozi različne turnirje in promocije, zato bonus sekcija 22bet sledi tem trendom. Redko je srečati stavničarja, ki zavrne malo dodatnega adrenalina in nekaj evrov, še posebej, če je govora o denarju, ki je že izgubljen. Seveda gre za promocijo s 100% reload bonusom za ponovno nalaganje do največjega zneska 100 EUR.

Poleg tega ima stavnica 22bet zelo dober izbor drugih promocij , o katerih lahko izveste tukaj.

Nakažite ob petkih in prejmite 100% reload bonus

Bonus za ponovno nalaganje je mehanizem, ki ga operaterji uporabljajo za spodbujanje nadaljnjih stav, s poudarkom na igralcih, ki so v preteklem obdobju izgubili denar ali ki morda želijo dopolniti svoj račun .

Pravico do sodelovanja imajo vsi aktivni lastniki računov 22bet, ki želijo opraviti depozit z enim od razpoložljivih načinov plačila . Naslednji razdelek podrobno govori o črkah in pravilih , ki jih morate poznati, preden aktivirate to promocijo.

Kliknite na polje “Naloži v petek” in napolnite svoj račun!

Pravila in pogoji uporabe

Nakazati je treba najmanj 1 EUR in bonus za ponovno polnjenje bo nakazan na vaš račun v vrednosti plačila, največ do 100 EUR . Za pridobitev tega bonusa mora podjetje registrirati vaše soglasje. Nagrada bo nakazana na vaš osebni račun, takoj po plačilu pologa, razen če ste izjavili, da ne želite nobenega bonusa.

Da bi bil bonus denar na voljo, ga je treba razveljaviti 3x, potem ko vam je bil izplačan. Stave morajo biti na sisteme vstopnic, ki morajo vsebovati najmanj tri tekme, in kvote, ki niso nižje od 1,40. Za te pogoje uporabe se upoštevajo samo športne tekme. Pogoji morajo biti izpolnjeni v 24 urah, sicer se bonus dvigne z igralčevega računa.

Končni dobitek bo znesek, ki ste ga osvojili po 3-kratnem trgovanju, vendar nikoli ne bo višji od največ 100 EUR. Nagrada se lahko prekliče, če vplačani depozit pade pod minimalno potreben znesek in če se depozit dvigne po prijavi na bonus . Sodelujejo lahko samo aktivni igralci, ki imajo dnevne transakcije prek svojih spletnih računov 22bet.

Akcija je namenjena le uporabnikom z enim računom na spletni strani 22bet. Ta promocija ni povezana z nobeno drugo. Dovoljen je samo en bonus na naslov IP, račun, družino, e-poštni naslov ali kreditno kartico. Seveda gre za promocijo športnih stav , zato ne velja za igranje casino iger.

Podjetje si pridržuje pravico do spremembe pravil o bonusih, preklica promocije in celo začasne blokade računa, če odkrije ali sumi kakršno koli goljufijo, nezakonito vedenje ali manipulacijo s strani uporabnika. Promocijo je možno brez obvestila kadarkoli preklicati , vendar le pred plačilom uporabnika. V primeru odpovedi se odločitev podjetja šteje za dokončno.

Spletne stavnice 22bet imajo pravico zamrzniti strankin račun in sredstva , če odkrijejo kakršne koli dejavnosti, povezane s pranjem denarja. Upravljavec ima pravico do spremembe, spremembe ali preklica promocije brez predhodnega obvestila.

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja