Anglija – Iran: Stavna napoved 21.11.2022, 14.00

Home » Anglija – Iran: Stavna napoved 21.11.2022, 14.00
Anglija - Iran

Začetek svetovnega prvenstva v nogometu bo razveselil vse ljubitelje nogometa. Nobenega dvoma ni, da bo prva tekma, na kateri bo igrala Anglija, ena najbolj gledanih, prav tako pa bodo ljudje na to tekmo vložili veliko denarja. Zato smo se odločili, da predstavimo vse potrebne informacije za to tekmo, tako da lahko naši bralci zaslužijo s stavami na to tekmo.

Anglija

Angleška reprezentanca tradicionalno odpotuje na svetovno prvenstvo v vlogi enega od največjih favoritov, čeprav naslova ni osvojila že od davnega leta 1966. Kljub temu je angleška reprezentanca pod vodstvom Southgata vsako leto videti vse boljša, ima fantastične posameznike in je z razlogom eden največjih favoritov za zmago.

Na zadnjih nekaj prvenstvih so igrali do samega konca. Pred štirimi leti na SP v Rusiji so končali kot četrtouvrščena reprezentanca, na Euru 2020 pa so bili poraženi v finalu pred svojimi navijači. Tudi po EP so nadaljevali z odličnimi igrami.

V kvalifikacijah za svetovno prvenstvo so bili neporaženi na 10 tekmah z le tremi prejetimi in 39 doseženimi goli. S takšno igro lahko angleški navijači upajo na dobre predstave na letošnjem svetovnem prvenstvu.

Iran

Za iransko reprezentanco bo nastop na svetovnem prvenstvu v Katarju šesta udeležba na svetovnem prvenstvu. Zanimivo, spremljali smo jih tudi na prejšnjih dveh svetovnih prvenstvih, v Braziliji in Rusiji, kar potrjuje, da delajo odlično, čeprav se na nobenem od teh prvenstev niso prebili v izločilne boje.

Da so iz tekmovanja v tekmovanje boljši, potrjuje tudi zmaga nad Marokom v Rusiji. Pa tudi remi s Portugalsko na istem prvenstvu.

Brez težav so se uvrstili na svetovno prvenstvo. Skupino so končali kot prvouvrščeni z dvema točkama več od Južne Koreje in celo 13 točkami več od tretjeuvrščenih ZAE, ki so morali v dodatne kvalifikacije.

V prvi tekmi igrajo proti Angliji, ki je ena najboljših reprezentanc in tu bo težko iztržiti pozitiven izid, a od njih gre pričakovati velik boj v dvobojih z ZDA in Walesom.

Medsebojni dvoboji

To bo prvi medsebojni dvoboj Irana in Anglije.

Stavni nasvet

V srečanje med Anglijo in Iranom seveda Anglija, zaradi velike razlike v individualni kakovosti, vstopa kot velik favorit. Pričakujemo popoln nadzor Anglije na sredini igrišča, veliko posest, močno prevlado in rutinsko zmago na uvodu prvenstva.

Datum in ura: 21.11.2022, 14:00

Napoved: BET BUILDER

  • Harry Kane doseže gol
  • Zmaga Anglije
  • Več kot 2 gola na tekmi

Stavnica: Bet365

Kvota: 4.00

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja