Argentina – Francija: Stavne napovedi 18.12.2022, 16.00

Home » Argentina – Francija: Stavne napovedi 18.12.2022, 16.00

Pred nami je najbolj zanimivo srečanje leta. Finale svetovnega prvenstva, v katerem Francija brani naslov proti Argentini in Messiju, ki ima na svojem zadnjem svetovnem prvenstvu priložnost, da se povzpne na svetovni vrh.

Argentina

Reprezentanca Argentine svetovnega prvenstva ni začela najbolje. Poraz proti Savdski Arabiji jih je na uvodu svetovnega prvenstva povsem šokiral, a zdi se, da jih je ta tekma tudi prebudila. Po Savdski Arabiji niso imeli pravice do novega spodrsljaja, a so iz tekme v tekmo igrali bolje in se zasluženo uvrstili v finale.

Brez večjih težav so izločili Avstralijo, nato pa je sledila spektakularna tekma, kjer so se po boljšem izvajanju enajstmetrovk uvrstili v polfinale. Na tisti tekmi je Martinez v seriji enajstmetrovk pokazal, da je odličen vratar, in če bomo danes spet spremljali enajstmetrovke, bo Argentina v prednosti.

Veliki Alvarez je zaslovel proti Hrvaški, po tej tekmi pa je jasno, da ima Argentina veliko možnosti v napadu. So ekipa, ki naredi veliko grobih prekrškov, pokazali so tudi, da je proti njim težko priti do priložnosti za gol, medtem ko so lahko nevarni pri tranzicijski igri, pa tudi v primerih, ko krožijo okoli nasprotnikovih vrat in menimo, da v današnjo tekmo vstopajo kot rahli favoriti.

Francija

Francoska reprezentanca je aktualni svetovni prvak in ne glede na to, da je na svetovno prvenstvo prišla s številnimi težavami s poškodovanimi igralci, je pred začetkom svetovnega prvenstva veljala za največje favorite.

V skupinskem delu je prav francoska reprezentanca verjetno pokazala največ. Po zmagah nad Avstralijo in Dansko so si zagotovili prvo mesto v skupini in tako spočili svoje najboljše igralce proti Tuniziji.

V osmini finala so odigrali še eno vrhunsko tekmo, v kateri so brez večjih težav odpravili Poljsko. V četrtfinalu so se odlično borili z Anglijo, a tudi na tej tekmi so zasluženo slavili, da bi nato brez večjih težav izločili še Maroko in se uvrstili v nov finale svetovnega prvenstva.

Medsebojne tekme

Zadnji medsebojni dvoboj tekmecev je bil na zadnjem svetovnem prvenstvu pred štirimi leti, ko je s 4:3 slavila Francija.

Stavni nasvet

Jasno je, da bo to zelo zanimiva tekma, ki lahko gre v obe smeri, a mislimo, da je Argentina v izločilnih fazah pokazala več. Poleg tega Francija na tej tekmi ne more računati na več pomembnih igralcev, francoska reprezentanca pa ima tudi težave z gripo, zato je veliko vprašanje, ali bodo najboljši igralci sploh lahko dali vse od sebe.

Datum in ura: 18.12.2022, 16.00

Napoved: Argentina (vključno s podaljški in enajstmetrovkami)

Stavnica: Bet365

Kvota: 1.90

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja