Aston Villa – Southampton: Stavna napoved 16.09.2022

Home » Aston Villa – Southampton: Stavna napoved 16.09.2022
Aston Villa - Southampton

Po tednu dni premora zaradi žalovanja ob smrti kraljice, se danes angleška Premier liga vrača. Osmi krog bosta odprla Aston Villa in Southampton na Villa Parku, kjer se obeta izjemen obračun.

Aston Villa

Po sijajnem drugem delu prejšnje sezone, se je pred začetkom te sezone, s prihodi Kamareja, Augustinssona in odkupom Coutinha, pod vodstvom Gerrarda, od Aston Ville pričakovalo veliko.

Kljub temu pa ima ekipa Aston Ville slab začetek nove sezone. Na šestih odigranih tekmah so vpisali le eno zmago in zbrali štiri točke. Glede na to, da so v šestih odigranih tekmah prejeli 10 zadetkov, ne preseneča, da so v začetku tega meseca pripeljali Leandera Dendockera.

Jasno je, da ima Aston Villa kakovostno ekipo, od katere se pričakuje, da se bo vmešala v boj za Evropo. Ne glede na nekaj slabši start, so zdaj imeli krajšo pavzo, po kateri se pričakujejo kakovostnejši nastopi in tekma proti Southamptonu je idealna priložnost za izhod iz serije slabih rezultatov.

Southampton

V lanski sezoni se je moštvo Southamptona na presenečenje mnogih brez večjih težav obdržalo v družbi najboljših. Pred letošnjo sezono so pripeljali več igralcev, predvsem mladih, in če gledamo individualno kakovost, so zagotovo ena od ekip, ki jo lahko postavimo nekaj mest nad cono izpada.

Na uvodu sezone so doživeli hud poraz proti Tottenhamu s 4:1, nato pa začeli igrati bolje. Zabeležili so zmagi nad Leicestrom in Chelseajem, remizirali so z Leedsom, Manchester in Wolves pa sta nad njimi zabeležila minimalno zmago.

Največja težava Southamptona na začetku sezone je nedvomno zadnja vrsta, ki je na šestih tekmah prejela 10 golov. Na drugi strani je napad z Adamsom, Armstrongom, Aribo, Elyounoussie in Wardom Prowsom videti odlično. Na šestih odigranih tekmah so zabili sedem golov in si bodo danes zagotovo ustvarili nekaj priložnosti za gol.

Medsebojne tekme

  • Prejšnjo sezono sta obe ekipi slavili na domačem igrišču.
  • Na zadnjih štirih medsebojnih tekmah smo videli 13 golov.

Stavni nasvet

Aston Villa je obupno začela novo sezono in v šestih odigranih tekmah zabeležila le eno zmago. Zato je najbolje počakati s stavami na njih, a očitno je, da imajo fantastičen napad in pričakovati je, da bodo danes dosegli vsaj en gol.

Po drugi strani pa je njihova zadnja vrsta največji razlog za obupne rezultate na začetku sezone. Glede na to, da tudi zadnja vrsta Southamptona ne blesti in je tako kot Aston Villa v dosedanjem delu sezone prejela 10 golov, je jasno, da je stava na gole najboljša izbira danes.

Naš namig za to tekmo je več kot 2,5 gola, ki jih stavnica 22bet plača z odlično kvoto 1,88. Tale stava je pravi primer za stave z vrednostjo, glede na kvoto pa je odličen izbor tudi za sistemski listek.

Namig: Več kot 2.5 gola (2.5+)

Kvota: 1.88

Stavnica: 22bet

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja