Belgija – Kanada: Stavna napoved 23.11.2022, 20.00

Home » Belgija – Kanada: Stavna napoved 23.11.2022, 20.00
Belgija - Kanada

Po vašem mnenju so Belgijci pred tem svetovnim prvenstvom zelo podcenjeni, dvoboj s kanadsko reprezentanco pa bi lahko pokazal, da so Belgijci pripravljeni na sam zaključek turnirja.

Belgija

Belgija je ekipa z zelo močno napadalno linijo, zato nas preseneča dejstvo, da jim stavnice ne zaupajo preveč.

So ena redkih reprezentanc, ki se je brez poraza uvrstila na to tekmovanje, v povprečju pa dosegajo več kot 3 zadetke na tekmo.

Ofenziven slog igre bo zagotovo njihov zaščitni znak tudi v Katarju, v prid pa jim gre dejstvo, da so v skupini z reprezentancami, ki praviloma igrajo veliko bolj odprto, kar ustreza predvsem belgijskemu napadu.

Zanesljiva zmaga na začetku tekmovanja bi pomenila veliko za njihovo samozavest in nadaljnji boj za naslov.

Kanada

Malokdo je pričakoval, da bo Kanada tako zlahka dobila vozovnico za Katar.

Na dominanten način so prišli do prvega mesta v svoji kvalifikacijski skupini, za seboj pa pustili reprezentanci ZDA in Mehike.

Tega uspeha ne bi bilo brez res odličnega vratarja Milana Borjana, ki je bil skoraj na vseh tekmah pravi vodja svoje ekipe in je svojo ekipo s svojimi obrambami rešil na vsaj 5 tekmah.

Za napredovanje bodo potrebovali ustrezno napadalno predstavo, glede na to, da je kanadska reprezentanca sestavljena iz velikega števila izkušenih igralcev, ne dvomimo, da bodo do konca v igri za drugo mesto.

H2H

Reprezentanci se v zgodovini še nista pomerili.

Napoved

Belgijci imajo zelo močan napad, medtem ko so Kanadčani ekipa z odličnim vratarjem, tako da se nam zagotovo obeta zelo zanimiva tekma.

Moramo pa dati prednost Belgijcem, ki so že večkrat pokazali, da potrebujejo zelo malo časa, da zlomijo odpor nasprotnika, zaradi njihovih ofenzivnih kvalitet pa na tej tekmi napovedujemo vsaj 3 zadetke.

Napoved: več kot 2.5 gola

Kvota: 1.66

Stavnica: Bet365

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja