Home » Bet at home

Preberite si sestavek o prednostih igranja v eni najbolj znanih spletnih stavnic na svetu in o tem, kako Bet at home izstopa v svoji konkurenci v industriji.

Prednosti
 • Bogata nogometna ponudba
 • Mobilna aplikacija
 • Podpora uporabnikom v slovenščini
Slabosti
 • Storitev Live Stream ni na voljo

Bet at home je ena izmed tistih stavnic, ki so se v svetu spletnih stav uveljavile s preprosto in kakovostno ponudbo športnih stav. S to znamko se je vsekakor zelo potrudil avstrijski dvojec, ki je to podjetje ustanovil že daljnega leta 1999 in našel pot do oboževalcev spletnih igralnic. Zato lahko na tej strani danes poleg športnih stav najdete tudi spletno igralnico.

 • Ustanovljena: 1999
 • Lastništvo: bet-at-home.com Internet Ltd.
 • Licenca: UKGC (Komisija Združenega kraljestva za igre na srečo), Malta Gaming Authority

To stavnico lahko primerjamo z največjimi giganti v tej industriji, saj je na primer  v družbi britanskega Bet365. Bet at home Slovenija res upravičeno velja za kakovostnega ponudnika spletnih stavnic. Igralcem iz regije bo zagotovo všeč možnost uporabe slovenskega jezika na spletni strani. Poleg angleščine in slovenščine je stran te športne stavnice prevedena še v 11 drugih jezikov, tako da lahko mirno trdimo, da vodstvo te stavnice resnično lepo poskrbi za svoje uporabnike.

Bet at home ima v svoji stalni ponudbi več kot 30 različnih športov, na katere lahko stavite v živo. Poleg odlične podpore strankam in zelo odzivne spletne strani pa se lahko ta spletna stavnica pohvali tudi z odlično mobilno različico strani, kot tudi kot z mobilno aplikacijo, ki jo lahko naložite in uporabljate na svoji napravi iOS ali Android.

Stran je bila nedavno prenovljena in sedaj izgleda zelo moderno.

Spletna stran

Številna druga spletna mesta za stave imajo svojo spletno domačo stran pogosto zelo nepregledno in taka stran se zdi večini uporabnikov moteča in zmedena. Kvalitetna postavitev spletnega mesta Bet at home mora biti zelo preprosta in zato enostavna za krmarjenje. Če želite, da je vaša stavnica videti bolj tradicionalno, potem je športna stavnica in igralnica Bet at Home prava izbira za vas.

Stran je zelo pregledna, kar igralcem omogoča, da z le nekaj kliki najdejo želeno rubriko ali šport na njihovi strani, poleg tega pa kombinacija modre in bele barve naredi pozitiven vtis na igralca, kar je pogosto lahko odločilen dejavnik pri izbiri spletne stavnice.

Vsi športi, na katere lahko stavite, se nahajajo na levi strani menija, ko odprete športno ponudbo. Glavni meni domače strani dopolnjujejo tudi storitve stav v živo, rubrika e-šport, spletna igralnica, igralnica v živo, vegas in igre pokra.

Gumb za prijavo in registracijo uporabniškega računa se nahaja v zgornjem desnem kotu strani, desno pod njim pa je stavni listek za ustvarjanje stav. Sam postopek registracije je zelo enostaven, v le zgolj nekaj minutah tako lahko postanete registriran uporabnik stavnice Bet at Home.

Ko pritisnete gumb za registracijo, se vam odpre novo okno, v katerem morate izpolniti obrazec za registracijo s svojimi osebnimi podatki. Če želite, se lahko registrirate tudi prek svojega že obstoječega Google računa, kar je odlična pridobitev predvsem za tiste uporabnike, ki neradi izgubljajo veliko časa z registracijo.

Ob registraciji se vam lahko zgodi, da bo stavnica zahtevala dodatno preverjanje identitete, pri čemer boste morali predložiti kopijo osebnega dokumenta s sliko. To je danes bolj ali manj standarden postopek za vse športne stavnice, bolj znan pa je kot postopek KYC (Know Your Customer).

Možnost klepeta v živo na glavni spletni strani, kot tudi celotna podpora strankam, se nahaja na levi strani, na za to namenjeni bližnjici. Do podpore za stranke lahko dostopate kadarkoli, saj vam podjetje Bet at home omogoča kontakt z osebjem preko elektronske pošte, kot tudi v pisni obliki, pošljete pa formular lahko tudi v slovenskem jeziku.

Ponudba stav v stavnici Bet at Home

Čeprav to ni ena izmed tistih stavnic, kjer lahko kadarkoli najdete prav vse športe in nanje stavite, ponuja Bet at home resnično izjemno ponudbo stav, ki jo predstavlja približno 30 športov, na katere lahko stavite v živo.

Najbolj zastopan šport na tej športni stavnici, kot tudi na številnih drugih spletnih stavnicah, je seveda nogomet. Pri nas so prav tako priljubljene stave na tenis, košarko in rokomet. Med manj popularnimi športi boste na strani našli še športe, kot so alpsko smučanje, hokej na ledu, badminton, motociklistične dirke ter številne druge. Pogrešamo pa šport, ki je v svetu spletnih stav zelo priljubljen, to so konjske dirke. Posebej moramo pohvaliti dejstvo, da stavnica ponuja tudi stave na vse bolj priljubljene e-športe. Če radi stavite na rezultate tekmovanj v tem športu, seveda obvezno preverite njihovo ponudbo.

Nogometna ponudba je v tej družbi na visoki ravni, tako da lahko igralec ustvari vse vrste nogometnih stav. Stavi lahko v živo in se igra s posebnimi vrstami stav. V stavnici Bet at home najdete vse osnovne tipe, kot so igra na gol, prehodi ali kombinirane stave. Višina koeficientov in marže je nekoliko nižja od tiste, ki nam bi bila po godu. Marža na nogometnih tekmah je namreč 6,5-odstotna, kar je malo pod standardom industrije, ki je običajno 5 odstotkov, a je to še vedno dovolj dobro.

Stave v živo

Tudi storitev stav v živo je kakovostna in vam omogoča vpogled v vse dogodke, na katere lahko stavite v danem trenutku. Hkrati lahko tudi ustvarite več stav Bet at Home v živo.

Sama platforma za stave v živo Bet at Home je zelo dobro izdelana, enostavna za uporabo in kar je najpomembneje, je zelo hitra in stabilna. Glede na to, da so stave v živo dinamična disciplina športnih stav, je izjemno pomembno, da je platforma stabilna in hitra, stavnica Bet at Home pa izpolnjuje vse te pogoje.

Vsako tekmo spremljajo podrobna statistika in komentarji. Tudi na nekaterih tekmah imamo možnost spremljanja prenosov v živo (live stream prenosi), kar je vsekakor pohvalno.

Bonusi in promocije

Če ste se odločili za registracijo pri tej stavnici, vam bo zagotovo všeč bonus dobrodošlice, ki ga lahko aktivirate v stavnici Bet at home.

Če odprete uporabniški račun v tej hiši in položite svoj prvi polog, vas bo Bet at home nagradil s 50% bonusom v višini vašega prvega pologa. Vse kar morate storiti pa je, da se registrirate s pomočjo kode, ki jo najdete na tej strani.

Ta bonus dobrodošlice lahko doseže znesek vse do 200 €, ki je najvišji znesek, ki ga lahko osvojite. Edini pogoj, ki ga morate izpolniti je, da bonus zavrtite vsaj štirikrat (4x) z minimalno kvoto 1,70 v roku 90 dni od trenutka aktivacije bonusa. Prav tako je pomembno poudariti, da je treba obrniti štirikratni znesek vplačila + bonus  in ne le bonus zneska, kot je to pri nekaterih drugih športnih stavnicah. Poleg tega imate na voljo samo 10 dni po prvem pologu, da aktivirate bonus.

Dodajamo informacijo, da je ta Bonus dobrodošlice veljaven samo za uporabnike, ki imajo prebivališče ali stanujejo v eni izmed naslednjih držav: Avstrija, Črna gora, Slovaška, Švica, Slovenija in Hrvaška.

Poleg teh osnovnih storitev ponuja stavnica Bet at home svojim igralcem še vrsto drugih bonusov in promocij, ki se mesečno spreminjajo in dopolnjujejo, v tem pregledu pa bomo omenili le nekaj najosnovnejših:

Zmagovalec dneva – Promocija, ki vas nagradi za prijavo v vaš uporabniški račun v toku dneva. Bet at home naključnemu uporabniku, ki se redno prijavlja na to stran, podari vsoto denarja od celotnega sklada, ki se med tem zbere.

Betmastercup – Tekmovanje, kjer najboljši trije igralci vsak mesec zbirajo točke in prejmejo kupone.

Kdo bo zdržal dlje – Staviti je potrebno vsak dan in tisti, ki bo zdržal dlje, bo zmagovalec in ponosni lastnik 100.000 evrov vrednega Porscheja 911.

Poleg bonusov in promocij, ki jih uporabnikom ponujajo v športni stavnici, moramo poudariti še odličen nabor bonusov in promocij, ki jih lahko dobite v spletni igralnici. Če poleg športnih stav raje občasno igrate tudi casino igre, bodite prepričani, da ne boste razočarani.

Načini plačila pri Bet at Home

Tako kot pri mnogih drugih spletnih stavnicah v svetu, lahko metode pologa in dviga pri Bet at home ocenimo kot povprečne. To pomeni, da lahko pri njih naložite svoj denar z uporabo vseh najpogostejših načinov plačila, kot so debetna in kreditna kartica, bančni račun ali pa iz elektronske denarnice, kot sta storitev Skrill in Neteller. Svoj denar lahko v tej stavnici nakazujete še preko Trustly in opcije PaySafecard ter nekaterih načinov, ki so manj poznani igralcem iz naših regij.

Odlična novica za vse igralce je, da Bet at home, kot tudi Bet at home Slovenija, ne zaračunavata nobenih dodatnih provizij pri prenosu denarja, z izjemo transakcij preko bančnega računa, kjer so prvi trije prenosi sredstev brezplačni, nato pa si Bet at home vzame 5 € na prenos. Če se odločite za nakazilo denarja preko plačilnih kartic, vam bodo za vsako transakcijo zaračunali provizijo v višini 2%.

Omejitve pologov in dvigov se razlikujejo glede na metodo, ki jo uporabljate, tako da je 100 € tisto najmanjše izplačilo, ki ga lahko izvedete s svojo kreditno in debetno kartico. Najmanjši znesek dviga prek Skrilla in drugih elektronskih denarnic je 10 €.

Mobilna aplikacija Bet at Home

Še ena dobra stran igranja v stavnici Bet at home je možnost uporabe mobilne različice strani oziroma aplikacije za mobilne naprave. Igranje prek aplikacije je enako kakovostno in vsebuje vse možnosti stav, kot jih ponuja spletna stran, iz katere si lahko tudi prenesete aplikacijo na svojo iOS ali Android napravo.

Tudi mobilna različica strani je zelo odzivna in odlično optimizirana, zato je takšen način dostopa do stavnice priljubljen tudi pri stavnicah Bet on the go. Bet at Home mobile vas nikakor ne bo pustil na cedilu ali razočaral, saj gre za zelo kvaliteten izdelek. Mobilno aplikacijo Bet at Home pa toplo priporočamo.

Varnost in podpora strankam

Kot smo napisali na začetku tega pregleda, je podpora uporabnikom Bet at home res na visoki ravni. Kadar koli lahko dobite pomoč in odgovore na vprašanja, če v razdelku Kontakti izberete možnost klepeta v živo. Upoštevati pa morate, da klepet v živo ni na voljo 24/7, ampak od 7.30 zjutraj do 22.30 zvečer.

Poleg tega najbolj praktičnega kontakta pa se lahko na strokovno osebje obrnete tudi preko telefonske številke (0356-20102510), kot tudi preko elektronskega naslova (service.en@bet-at-home.com). Na voljo imate še razdelek z najpogostejšimi vprašanji igralcev (FAQ). Podpora uporabnikom tega podjetja je odlična tudi zato, ker jim lahko vprašanja postavljate v slovenskem jeziku, kar je zagotovo velik plus te stavnice.

Kar zadeva varnost igralcev, uporablja Bet at home šifriranje, ki ščiti vse vaše podatke, ima pa tudi licence nekaterih vodilnih regulatornih organov v industriji stav. To pomeni, da je vaše igranje zakonsko regulirano. Bet at home je podjetje, ki ima v svojem asortimanu tri licence, zagotovo pa je najbolj znan regulatorni organ te stavnice UKGC (The United Kingdom Gambling Commission), poleg imajo tudi licenco Malta Gaming Authority in Alderney. To stavnico in igralnico nenehno spremlja in preverja neodvisno podjetje eCOGRA, ki spremlja stavnice in njihov odnos do igralcev.

Zaključek

Čeprav boste zagotovo našli boljše spletne stavnice, z bolj popolno izbiro stav in boljšo ponudbo v vseh pogledih, lahko Bet at home zagotovo ocenimo kot zanesljivo in zelo kakovostno stavnico, ki z lahkoto zadovolji vse zahteve igralcev, tudi tistih malo bolj zahtevnih.

Največje prednosti stav pri tej stavnici so:

 • Bogata nogometna ponudba
 • Uporabniku prijazna spletna stran
 • Mobilna aplikacija
 • Odlična storitev v živo
 • Podpora uporabnikom v slovenščini

Če ste začetnik v svetu spletnih stav, hkrati pa se želite izogniti odprtju računa pri kateri od domačih stavnic, je Bet at home Slovenija zagotovo lahko vaš idealen partner za stave v digitalnem svetu.