Bet365 Fantasy je tu!

Home » Bet365 Fantasy je tu!
bet365 fantasy

Za vse ljubitelje fantasy iger so na voljo izjemne novice iz športne stavnice bet365. Ta stavnica je svoji ponudbi iger dodala tudi fantasy in ni dvoma, da bo bet365 fantasy nogomet izjemno priljubljen. Zdaj lahko vsi, ki igrajo Fantasy Premier League, pri bet365 igrajo tudi za denar, kjer lahko osvojijo velike nagrade. Fantasy je mogoče igrati samo za eno tekmo, za cel krog ali za sezono.

To bodo lahko gotovo s pridom izkoristili vsi poznavalci Premier lige in tisti, ki že dolgo igrajo fantasy. Za bet365 je Slovenija ena od držav, kjer se lahko igra fantasy, kar je še ena odlična novica za naše obiskovalce. Zagotovo bodo po tem stave za mnoge veliko bolj zanimive, ljubitelji Fantasy Premier League pa bodo uživali v stavah na FPL.

Njihov fantasy zagotavlja Scout Group Gaming, ki običajno razvija najboljše modele za fantasy stave. Dovolj je omeniti, da so poskrbeli tudi za fantasy igranje za FanDuel in DraftKings, ki veljata za najkakovostnejši fantasy strani.

>> Bet365 fantasy prijavi se <<

V Bet365 fantasy je že mogoče igrati različne športe, pričakovati pa je, da bodo v prihodnjem obdobju dodali še številne športe in lige, na katere je mogoče staviti. Fantasy je že mogoče igrati v različnih nogometnih ligah, kot so Premier liga, Liga prvakov, La Liga in druge najbolj priljubljene nogometne lige. Nagrade so seveda ogromne, zato že imate priložnost igrati fantasy za skupinski del Lige prvakov, v katerem nagradni sklad znaša 50.000 €. Glede na to, da trenutno mnogi ne vedo, da je bet365 svojim alternativam dodala fantasy, jo igra le malo igralcev. Zato se vsekakor splača sodelovati v njihovih fantasy igrah, saj so možnosti za osvojitev visokih nagrad trenutno veliko večje.

Poleg tega je mogoče igrati tudi druge fantasy športe, kot sta NFL in tenis. S fantasy stavami na tenis je možno igrati fantasy za celoten turnir ali samo za en krog. Stave na celoten turnir so izredno zanimive, saj morate z omejenim proračunom sestaviti ekipo, ki je ni mogoče zamenjati vse do konca turnirja. Zato bodo ljubitelji tenisa, ki podrobno analizirajo žreb in primerjajo cene, zagotovo zaslužili na večini teniških turnirjev s stavami na fantasy. Ko gre za NFL, je možno staviti na celotno sezono ali pa samo na tekmo.

Seveda je najbolj priljubljena, najbolj zanimiva in tekmovanje z največjimi nagradami Fantasy Premier League. Za FPL je mogoče igrati fantasy na vsako igro v vsakem krogu. Poleg tega je možno igrati fantasy na določen termin tekem, kot tudi na celotni krog, kjer je izjemno privlačen Weekly Monster z nagradnim skladom 15.000 €. Za igranje Fantasy Premier League na stavnici bet365 običajno zadostujeta le 2 €, za turnirje, kjer so vplačila nekoliko višja, na primer 15 €, pa so dobitki ogromni. Stave na Fantasy Premier League so izjemno zanimive, izjemno donosne pa so lahko tudi stave na celotno sezono ali na polovico sezone, kjer je nagradni sklad 200.000€!

Za redne novice iz sveta Fantasy Premier League kliknite tukaj.

Bet365 Slovenija

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja