Bet365 listek dneva – četrtek 09.05.2024

Home » Bet365 listek dneva – četrtek 09.05.2024
bet365 slovenija

Danes sta pred nami polfinala Lige Evropa in Konferenčne lige. Poleg tega so na sporedu tudi izločilne tekme NBA lige, teniški turnir Masters v Rimu in kvalifikacije za svetovno prvenstvo v rokometu.

Stavna ponudba je res pestra, zato smo tudi za danes pripravili bet365 listek dneva s tremi nasveti, ki v stavnici bet365 prinašajo skupno kvoto 5.21. Poleg tega, svetujemo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na vaš zmagovalni listek za danes.

Tomas Machac – Matteo Arnaldi, 10:00, 09.05.2024

Dvoboj dveh igralcev iz top 50 bo zagotovo eden najzanimivejših obračunov na Mastersu v Rimu. Tomas Machac je igral odlično v dosedanjem delu sezone. Igral je celo četrtfinale Mastersa v Miamiju, po katerem je prvič v karieri prišel med top 50.

Vendar pa Machac ni specialist za peščeno podlago. Ta podlaga veliko bolj ustreza Arnaldiju, ki ima za seboj dva odlična turnirja na pesku in ob podpori domačih navijačev je zagotovo večji favorit v tem dvoboju, kot to kaže kvota. Zato je stava na Mattea Arnaldija eden izmed top 5 nasvetov dneva. Nasvet za ta dvoboj je zmaga Mattea Arnaldija, kar prinaša kvoto 1.54.

Portugalska – Bosna in Hercegovina, 20:30, 09.05.2024

Reprezentanci Portugalske in Bosne in Hercegovine se bosta pomerili v dvoboju za uvrstitev na svetovno prvenstvo. V ta dvoboj reprezentanca Portugalske vstopa kot absolutni favorit in nocoj bo poskušala ustvariti čim večjo prednost za povratno tekmo.

Portugalska je navdušila vse ljubitelje rokometa na letošnjem evropskem prvenstvu. Pod vodstvom bratov Costa, Fradea, Salvadora, Areie in drugih so bili celo blizu uvrstitvi v polfinale EURA.

Igrajo izjemno hiter rokomet, pogosto napadajo iz prvega vala, kar bo resen problem za BiH. Reprezentanca Bosne in Hercegovine je EURO zaključila kot najslabša reprezentanca, predvsem niso uspeli ogroziti nobene reprezentacije in pričakovati je, da bo Portugalska nocoj pogosto prihajala do lahkih in hitrih zadetkov. Nasvet za ta dvoboj je zmaga Portugalske z hendikepom (-8.5), kar prinaša kvoto 1.85.

Rinky Hijikata – Jaume Munar, 10:00, 09.05.2024

Rinky Hijikata je igralec iz top 100, ki svojo uvrstitev ohranja predvsem na turnirjih Challenger kategorije. To ni igralec z resnimi rezultati na peščeni podlagi, saj vsako leto odigra le 2-3 turnirje na tej podlagi in poleg tega od začetka tega leta ni v najboljši formi, zato je težko pričakovati, da bo v Rimu dosegel resen rezultat.

Jaume Munar je specialist za peščeno podlago. Igralec, ki prihaja po finalu Challengera v Aix en Provence, je prav tako z izločitvijo Borgesa v Madridu pokazal, koliko je nevaren na tej podlagi. Trenutno igra na višjem nivoju kot Hijikata, pogoji igre mu bolj ustrezajo in pričakovati je, da bo dominiral v izmenjavah z osnovne črte in v dveh nizih napredoval v naslednji krog.

Če igrate kakšen drzen listek za danes, je nasvet, da igrate večjo mejo hendikepa, kar je odlična izbira tudi za vsako vrsto sistematičnega listka. Nasvet za ta dvoboj je zmaga Jaumea Munarja z hendikepom (-5.5), kar prinaša kvoto 1.83.

BET365 LISTEK DNEVA

Tomas Machac – Matteo Arnaldi 2 @ 1.54

Portugalska (-8.5) – Bosna in Hercegovina 1 @ 1.85

Rinky Hijikata – Jaume Munar (-5.5) 2 @ 1.83

Vsi nasveti so iz stavnice Bet365 in skupna kvota znaša 5.21.

Prav tako lahko v stavnici Bet365 vsak bralec portala stava.si izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 25€ in se dodeli takoj po registraciji in prvem pologu!

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja