Bet365 listek dneva – ponedeljek 10.06.2024

Home » Bet365 listek dneva – ponedeljek 10.06.2024
bet365 slovenija

Danes nas čaka nekaj zanimivih nogometnih dvobojev, poleg tega pa se začenja teniška sezona na travi, igrajo se ATP turnirji Stuttgart in Hertogenbosch, kjer se lahko najde nekaj vrednostnih stav.

Zato smo za danes pripravili bet365 listek dneva z dvema nasvetoma, ki v stavnici bet365 prinašata skupno kvoto 2.68. Poleg tega, svetujemo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na vaš zmagovalni listek za danes.

Miloš Raonić – Jordan Thompson, 10:00, 10.06.2024

Miloš Raonić je nekdanji tretji igralec sveta, bivši finalist Wimbledona in igralec, ki je dolgo časa bil med najboljšimi na turneji, ko gre za igro na travi. Poškodbe so ga oddaljile od igrišč in so največji razlog, zakaj ga ne gledamo več v samem vrhu lestvice.

Letos je odigral le dva turnirja, na katerih je dosegel tri zmage, vendar Miloš ima še vedno fantastičen servis, odlično se znajde na mreži, backhand slice pa mu dobro služi, zato bi lahko bil nevaren tudi najboljšim igralcem na turneji na travi.

Jordan Thompson je igralec iz top 40, prav tako igralec, ki je dosegel nekaj velikih rezultatov na travi. Tudi on bo danes ustvarjal veliko razliko s servisom in brez večjih težav prihajal do svojih servis gemov. Oba igralca bosta imela velike težave na returnu, zato stava na velik skupni seštevek gemov spada med top 5 nasvetov dneva. Nasvet na tej tekmi je več kot 22.5 gemov, kar se plača s kvoto 1.58.

Roman Safiullin – Matteo Berrettini, 10:00, 10.06.2024

Roman Safiulin je igralec iz top 50, ki je povsem eksplodiral pred dvema letoma, iz igralca zunaj top 150 se je z odličnimi igrami na trdi podlagi in travi uspel prebiti med top 50, vendar letos ne dosega tega nivoja igre.

Na 14 odigranih turnirjih je dosegel le osem zmag, sezono na travi pa začenja po treh zaporednih porazih. Matteo Berrettini je finalist Wimbledona, igralec, ki smo ga dolgo gledali v top 10, Stuttgart pa je eden njegovih najljubših turnirjev.

V Stuttgartu je zmagal dvakrat, nazadnje pred dvema letoma, in kljub temu da je zaradi poškodb moral narediti nekaj premorov, je letos na igrišču bil odličen, osvojil je en ATP turnir, njegov izkupiček je 9-3 in na igriščih Stuttgarta se bo zagotovo počutil odlično. Je eden najboljših igralcev na travi, ko je v top formi, in menimo, da bi morala biti kvota na Mattea v tem dvoboju znatno nižja.

Če igrate kakšen drzni listek za danes, vam svetujemo, da stavite na hendikep na Mattea Berrettinija, kar je odlična izbira za vsak sistemski listek. Nasvet na tej tekmi je zmaga Mattea Berrettinija, kar se plača s kvoto 1.70.

BET365 LISTEK DNEVA

Miloš Raonić – Jordan Thompson skupno število gemov (-22.5+) več @ 1.58

Roman Safiullin – Matteo Berrettini 2 @ 1.70

Vsi nasveti so iz stavnice Bet365, skupna kvota pa znaša 2.68.

Prav tako v stavnici bet365 vsak bralec portala stava.si, lahko izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 25€ in se dodeli takoj po registraciji in prvem pologu!

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja