Bet365 listek dneva – ponedeljek 29.04.2024

Home » Bet365 listek dneva – ponedeljek 29.04.2024
bet365 slovenija

Danes je pred nami vrsta zanimivih nogometnih dvobojev, poleg tega pa se igrajo izločilni boji košarkarske lige NBA in teniški Masters v Madridu.

Stavna ponudba je res pestra, zato smo tudi za danes pripravili bet365 listek dneva s tremi nasveti, ki v stavnici bet365 prinašajo skupno kvoto 4.26. Poleg tega, svetujemo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na vaš zmagovalni listek za danes.

Alexander Bublik – Ben Shelton, 11:00, 29.04.2024

To je dvoboj dveh igralcev iz top 20, ki sta letos znatno dvignila raven igre in oba igrata svoj najboljši tenis v karieri. Čeprav noben od njiju ni specialist za peščeno podlago, je Shelton letos osvojil turnir v Houstonu na peščeni podlagi, kar kaže na raven, ki jo lahko doseže tudi na tej podlagi.

Zaradi tega in dejstva, da bi moral imeti rahlo prednost v daljših izmenjavah, je favorit v tem dvoboju. Vendar pa gre za dvoboj igralcev, ki se v veliki meri zanašajo na svoj servis, pogosto končajo točke že s prvim udarcem po servisu in zagotovo bosta oba imela težave pri vračanju. Zato je stava na visoko skupno število iger med top 5 nasveti dneva. Nasvet na tej tekmi je več kot 20.5 iger, kar se plača s kvoto 1.46.

Miami Heat – Boston Celtics, 01:30, 30.04.2024

Erik Spoelstra je z zmago v drugi tekmi in zmago nad Bostonom še enkrat pokazal, na katero raven igre lahko pripelje svojo ekipo, ko gre za izločilne boje.

Vendar so v izločilnih bojih brez Roziera, Richardsona in Butlerja, zato je že ena zmaga proti Bostonu v tej seriji veliko presenečenje. Boston je najboljša ekipa rednega dela sezone, prvi favoriti na Vzhodu in pričakovalo se je, da bodo zlahka premagali Miami.

Da, Miami je zmagal v drugi tekmi, ko Bostonu nič ni šlo od rok in so zadeli 23 trojk. V prvi in tretji tekmi smo lahko videli razliko v kvaliteti, Boston je obe teh tekem zmagal z 20 točkami razlike in pričakujemo, da bodo tudi nocoj upravičili vlogo favorita. Nasvet na tej tekmi je zmaga Bostona z hendikepom (-7.5), kar se plača s kvoto 1.56.

Jannik Sinner – Pavel Kotov, 11:00, 29.04.2024

Jannik Sinner je od začetka leta najboljši igralec na turneji. Osvojil je Odprto prvenstvo Avstralije, Rotterdam in Miami, letos pa je na razmerju 26-2 in čeprav ni specialist za peščeno podlago, je z takšnimi rezultati na vsakem turnirju na peščeni podlagi med favoriti.

Igral je en turnir na peščeni podlagi, Monte Carlo, kjer je izgubil v polfinalu proti Tsitsipasu, v Madridu pa je še dodatno dvignil nivo igre, saj je Sonegu v prvem srečanju prepustil le tri igre. Pavel Kotov je igralec izven top 50, ki takemu Sinnerju ne bo predstavljal resne ovire za prehod v osmino finala.

Če igrate kakšen drzen listek za danes, je nasvet, da igrate višji hendikep na Sinnerja, kar je odlična izbira za vsako vrsto sistematičnega listka. Nasvet na tej tekmi je zmaga Jannika Sinnerja z hendikepom (-6.5), kar se plača s kvoto 1.87.

BET365 LISTEK DNEVA

Alexander Bublik – Ben Shelton (več kot 20.5) @ 1.46

Miami Heat – Boston Celtics (zmaga Bostona z hendikepom -7.5) @ 1.56

Jannik Sinner (-6.5) – Pavel Kotov (zmaga Sinnerja) @ 1.87

Vsi nasveti so iz stavnice Bet365 in skupna kvota znaša 4.26.

Prav tako lahko v stavnici Bet365 vsak bralec portala stava.si izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 25€ in se dodeli takoj po registraciji in prvem pologu!

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja