Bet365 listek dneva – sobota 16.03.2024

Home » Bet365 listek dneva – sobota 16.03.2024
bet365 slovenija

Danes je pred nami veliko zanimivih dvobojev v najmočnejših nogometnih ligah.

Stavna ponudba je res bogata, zato smo tudi za danes pripravili bet365 listek dneva s tremi nasveti, ki v stavnici bet365 prinašajo skupno kvoto 3.80. Poleg tega, svetujemo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na vaš zmagovalni listek za danes.

Fulham – Tottenham, 18:30, 16.03.2024

Ekipa Fulhama je v zadnjem mesecu dni uspela dvigniti raven igre, osvojili so devet točk na zadnjih petih odigranih srečanjih in na vsakem od teh srečanj so na igrišču bili odlični, zato bo ekipa Fulhama tudi za Tottenham v tem majhnem mestnem derbiju povzročala ogromne težave.

Tottenham je bil v zadnjih dveh tekmah res impresiven, premagali so Palace s 3:1 in Aston Villo s 4:0, s čimer so napovedali velik boj za top 4. Napadalne cone pri obeh ekipah so trenutno odlične, tako Fulham kot Tottenham sta na vsaki od zadnjih šestih tekem dosegla vsaj dva gola, zato tudi danes lahko pričakujemo tekmo z velikim številom gol priložnosti na obeh straneh. Zato je stava na gole po trenutni kvoti v top 5 nasvetov dneva. Nasvet na tej tekmi je BTTS (oba tima dosežeta gol), kar se plača s kvoto 1.44.

Getafe – Girona, 18:30, 16.03.2024

Getafe je trenutno ekipa, ki stoji trdno na sredini lestvice La Lige in ki želi v zadnjem delu sezone dvigniti raven igre in se vključiti v boj za Evropo. Vendar v zadnjem mesecu dni niso najboljši. Na zadnjih štirih srečanjih so osvojili le dve točki, devet prejetih zadetkov na teh srečanjih pa je najboljši pokazatelj padca forme zadnje tretjine igrišča.

Tudi Girona je v zadnjem mesecu dni v rahlem padcu forme, vendar so še vedno vključeni v boj za naslov. Ekipa, ki je s svojimi igrami to sezono navdušila vse ljubitelje nogometa, je prejšnji teden z zmago 2:0 nad Osasuno napovedala boljše predstave v prihodnjem obdobju in boj za naslov do konca.

Igrajo daleč bolj kvalitetni nogomet od Getafea to sezono, kar so potrdili tudi z visoko zmago 3:0 v prvem medsebojnem obračunu teh ekip, in glede na igre, ki jih te ekipe trenutno kažejo, danes pričakujemo dominacijo Girone. Nasvet na tej tekmi je DNB (remi ne šteje) zmaga Girone, kar se plača s kvoto 1.58.

Wolves – Coventry, 13:15, 16.03.2024

Po treh zabeleženih zmagah na zadnjih štirih tekmah Premier League se ekipa Wolvesa vključuje v boj za Evropo, v tem obdobju so izločili tudi Brighton iz FA pokala in jasno je, da se trenutno nahajajo v velikem naletu.

Nimajo velikih težav z izostanki, na Molineuxu izgledajo odlično, v nizu so od treh zaporednih zmag doma in ob igrah, ki jih trenutno kažejo, v dvoboju z ekipo iz Championshipa pričakujemo dominacijo Wolvesa od samega začetka in uvrstitev v polfinale FA pokala.

Če igrate kakšen nor listek za danes, je nasvet, da igrate hendikep na Wolves, kar je odlična izbira tudi za vsako vrsto sistemskih listkov. Nasvet na tej tekmi je zmaga Wolvesa, kar se plača s kvoto 1.67.

BET365 LISTEK DNEVA

Fulham – Tottenham BTTS @ 1.44

Getafe – Girona DNB 2 @ 1.58

Wolves – Coventry 1 @ 1.67

Vsi nasveti so iz stavnice bet365 in skupna kvota znaša 3.80.

Prav tako v stavnici bet365 vsak bralec portala stava.si, lahko izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 25€ in se dodeli takoj po registraciji in prvem pologu!

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja