Bet365 listek dneva – sreda 10.04.2024

Home » Bet365 listek dneva – sreda 10.04.2024
bet365 slovenija

Danes nas čaka mnogo zanimivih nogometnih dvobojev, na katerih lahko najdemo veliko število vrednostnih stav.

Zato smo tudi za danes pripravili bet365 listek dneva s tremi nasveti, ki v stavnici bet365 prinašajo skupno kvoto 3.81. Poleg tega, svetujemo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na vaš zmagovalni listek za danes.

Hull – Middlesbrough, 20:45, 10.04.2024

Hull in Middlesbrough sta ekipi iz zgornjega dela lestvice Championshipa, ki zaostajata šest točk za šestouvrščenim Norwichem in mestom, ki vodi v playoff. Jasno je, da je to “zadnji vlak” za obe ekipi, in obe želita poln izkupiček, da ostanejo v tekmi za top 6.
Na papirju je Middlesbrough nekoliko kakovostnejša ekipa, vendar jih je Hull premagal v prvem medsebojnem obračunu te sezone in jasno je, da je stavo na zmago zelo težko napovedati. Vendar danes obe ekipi želita poln izkupiček, kar bo znatno pospešilo tempo te tekme in poleg tega imata obe ekipi odlične napadalne sposobnosti. Stava na gole spada v top 5 nasvet dneva. Nasvet na tej tekmi je BTTS (oba tima dosežeta gol), ki se plača s kvoto 1.62.

Peterborough – Port Vale, 20:45, 10.04.2024

Ekipa Peterborougha to sezono vodi velik boj za promocijo v Championship. Jasno je, da bodo zagotovili vsaj mesto v doigravanju, vendar niti osem točk zaostanka za drugouvrščenim Derbyjem ni nepremostljivo, saj imajo dve tekmi manj.
Če želijo pritisniti na Derby, morajo danes premagati Port Vale, ekipo, ki trenutno vodi velik boj za obstanek. Seveda je tekma v tej fazi sezone proti ekipi, ki se bori za obstanek, lahko zelo neprijetna, vendar Peterborough v ta dvoboj vstopa po osvojitvi EFL Trofeje, kar bo zagotovo velik veter v jadra za že tako kakovostnejšo ekipo v primerjavi s Port Vale. Nasvet na tej tekmi je zmaga Peterborougha, ki se plača s kvoto 1.47.

Carlos Alcaraz – Felix Auger Aliassime, 11:00, 10.04.2024

Carlos Alcaraz je tretji igralec sveta, najboljši igralec na turneji ob Sinnerju in Novaku trenutno, poleg tega pa je specialist za peščeno podlago in jasno je, da je prišel v Monte Carlo kot prvi favorit za zmago.
Prva ovira mu je Felix Auger Aliassime, proti kateremu je seveda ogromen favorit. Vendar, Felix Auger Aliassime je nekdanji šesti igralec sveta, ki zaradi težav s koleni trenutno ni v samem vrhu lestvice, vendar zadnjih nekaj turnirjev kaže, da so ti problemi za njim. Poleg tega, za Alcaraza je to prvi meč na pesku po dveh mesecih, medtem ko je Felix tukaj že igral prvo kolo, kar bo zagotovo veliko pomenilo na samem začetku meča.

Če igrate kakšen nor listek za danes, je nasvet, da igrate nižjo mejo hendikepa, kar je odlična izbira tudi za vsako vrsto sistemskih listkov. Nasvet na tej tekmi je hendikep gemov (+5.5) na Felixa Augera Aliassimea, ki se plača s kvoto 1.60.

BET365 LISTEK DNEVA

Hull – Middlesbrough BTTS (oba tima dosežeta gol) @ 1.62

Peterborough – Port Vale 1 @ 1.47

Carlos Alcaraz – Felix Auger Aliassime (+5.5) 2 @ 1.60

Vsi nasveti so iz stavnice bet365 in skupna kvota znaša 3.81.

Prav tako v stavnici bet365 vsak bralec portala stava.si, lahko izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 25€ in se dodeli takoj po registraciji in prvem pologu!

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja