Bet365 listek dneva – torek 12.03.2024

Home » Bet365 listek dneva – torek 12.03.2024
bet365 slovenija

Danes so pred nami tekme osmine finala Lige prvakov kot tudi nekaj drugih zanimivih nogometnih dvobojev. Poleg tega so na sporedu tudi tekme osmine finala Mastersa v Indian Wellsu.

Stavna ponudba je res bogata, zato smo tudi za danes pripravili bet365 listek dneva s tremi nasveti, ki v stavnici bet365 prinašajo skupno kvoto 3.62. Poleg tega, svetujemo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na vaš zmagovalni listek za danes.

Bolton – Oxford, 21:00, 12.03.2024

Ekipa Boltona je to sezono ena izmed najboljših ekip League One, ki se bo do konca sezone borila za prvi dve mesti in neposredno promocijo v Championship. Pred domačimi navijači igrajo odlično od samega začetka sezone, osvojili so 39 točk na 18 odigranih tekmah na tem stadionu, in trenutno so skupaj s Portsmouthom najboljša domača ekipa lige.

Oxford je ekipa, ki se bori za top 6 in zagotovo lahko predstavlja neugodnega nasprotnika. Vendar se trenutno nahajajo v rahlem padcu forme, na zadnjih petih tekmah so zabeležili samo eno zmago in s trenutnimi predstavami ne bodo mogli konkurirati vse boljšemu Boltonu. Zato je staviti na Bolton po trenutni kvoti uvrščeno med top 5 nasvetov dneva. Nasvet na tej tekmi je zmaga Boltona, ki se plača s kvoto 1.73.

Ben Shelton – Jannik Sinner, 19:00, 12.03.2024

Ben Shelton je 21-letni teniški igralec iz ZDA, ki ima izjemen servis, močan forehand in ki je po nekaj odličnih rezultatih na največjih turnirjih uspel priti do top 20. Razmere na trdi podlagi mu ustrezajo in prav na tam preživi največ časa. Ni navdušil s svojimi igrami te sezone, razočaral je na Avstralskem odprtem, tukaj pa je z mnogimi težavami izločil Mensika in Cerundola.

Jannik Sinner je imel odličen zaključek prejšnjega leta, letos pa je dodatno dvignil raven igre, trenutno igra najboljši tenis v svoji karieri, osvojil je svoj prvi Grand Slam letos, po katerem je zmagal tudi v Rotterdamu, tukaj je brez večjih težav izločil Kokkinakisa in Struffa in trenutno ima razmerje zmag 14-0.

V tem dvoboju pričakujemo popolno dominacijo Sinnerja v daljših izmenjavah, pričakujemo, da bo brez večjih težav osvajal svoje servis igre, medtem ko bo v vsaki servis igri, ko Sheltonu servis ne bo stekel, ustvarjal ogromen pritisk. Nasvet na tej tekmi je zmaga Jannika Sinnerja z rezultatom 2:0, ki se plača s kvoto 1.62.

Northampton – Blackpool, 20:45, 12.03.2024

To bo neposreden spopad ekip, ki se borijo za top 6 in kot tak je zagotovo eden najpomembnejših za obe ekipi do konca sezone. Blackpool trenutno igra nekoliko bolje, imajo sedem točk več kot Northampton in samo štiri točke zaostanka za top 6 in vstopajo v ta dvoboj v veliko boljši formi.

Northampton je doma utrpel samo pet porazov od začetka sezone in staviti na zmago se je najbolje izogniti. Danes si obe ekipi želita polnega plena, kar bo znatno pospešilo tempo tega srečanja, glede na to, da gre za spopad dveh izmed najboljših napadalnih ekip League One, je jasno, da je staviti na gole najboljša izbira.

Če igrate kakšen nor listek za danes, je nasvet, da igrate na višjo mejo skupnih golov, kar je odlična izbira za vsako vrsto sistemskega listka. Nasvet na tej tekmi je več kot 1.5 gola, kar se plača s kvoto 1.29.

BET365 LISTEK DNEVA

Bolton – Oxford 1 @ 1.73

Ben Shelton – Jannik Sinner rezultat 0:2 @ 1.62

Northampton – Blackpool skupaj golov (več kot 1.5) @ 1.29

Vsi nasveti so iz stavnice bet365 in skupna kvota znaša 3.62.

Prav tako v stavnici bet365 vsak bralec portala stava.si, lahko izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 25€ in se dodeli takoj po registraciji in prvem pologu!

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja