Bet365 listek dneva – torek 21.05.2024

Home » Bet365 listek dneva – torek 21.05.2024
bet365 slovenija

Danes ne bomo spremljali veliko zanimivih nogometnih dvobojev, a pred nami je finale vzhoda v košarkarski ligi NBA, playoff lige ACB in LNB ter ATP turnirji v Lyonu, Ženevi in kvalifikacije za Odprto prvenstvo Francije.

Tudi danes smo pripravili bet365 listek dneva s tremi nasveti, ki v stavnici bet365 prinašajo skupno kvoto 5.49. Poleg tega, svetujemo, da si ogledate tudi zanesljiv nasvet dneva, ki se nahaja v našem oddelku za napovedi tekem in ga lahko dodate na vaš zmagovalni listek za danes.

Thiago Seyboth Wild – Pedro Martinez, 10:00, 21.05.2024

Thiago Seyboth Wild in Pedro Martinez bosta svojo zadnjo pripravo na Odprto prvenstvo Francije opravila v Lyonu. Oba sta blizu 50 najboljših, oba sta specialista za peščene podlage in imata velike ambicije tukaj in na prihajajočem Grand Slamu.

Pedro Martinez je v izjemni formi, v Estorilu je igral svoj tretji ATP finale, kjer je bil poražen od Hurkacza. Osvojil je tudi en Challenger na pesku in leto ima na tej podlagi razmerje zmag in porazov 17-8.

Seyboth Wild je letos zabeležil nekaj velikih zmag, kot so tiste nad Fritzom v Miamiju, Khachanovim na Indian Wellsu in Musettijem v Madridu, kjer nas je znova spomnil, na kateri ravni lahko igra, ko je v najboljši formi. Brez dvoma nas v tem dvoboju čaka velik boj v vsakem gemu in tekma, ki bi lahko šla v odločilni niz. Zato stava na velik skupno število gemov sodi med top 5 nasvetov dneva. Nasvet na tej tekmi je več kot 22.5 gemov, kar se plača s kvoto 1.83.

Boston Celtics – Indiana Pacers, 02:00, 22.05.2024

Ekipa Bostona je pričakovano preko Miamija in Clevelanda prišla do finala Vzhoda. V obeh serijah so zmagali s 4:1, pokazali, zakaj so prvi favoriti letos za osvojitev naslova, in v serijo s Pacersi vstopajo s tremi dnevi več počitka, kar bi lahko igralo veliko vlogo v tej tekmi.

Pacersi so v šestih tekmah bili boljši od Bucksov, ki so v tej seriji igrali brez Giannisa, nato pa so po velikem preobratu izločili New York Knicks. Indiana je v tej seriji zaostajala z 0-2, bila je na robu izpada, zaostajala z 2-3, a v zadnjih dveh tekmah so igrali najboljšo košarko v seriji in zasluženo napredovali v finale.

Indiana igra precej boljšo košarko doma. Doma še niso izgubili, medtem ko so na gostovanjih zmagali le po enkrat v seriji. Jasno je, da je kakovost na strani Bostona, v dosedanjem poteku izločilnih bojev so pokazali, zakaj so prvi favoriti za osvojitev, imeli so več počitka v primerjavi z Indiano in menimo, da bodo brez večjih težav povedli tudi v finalu konference. Nasvet na tej tekmi je zmaga Boston Celtics z hendikepom (-9.5), kar se plača s tečajem 1.91.

Maxime Cressy – Andrea Pellegrino, 10:00, 21.05.2024

Maxime Cressy je pred dvema letoma uspel vstopiti v top 50 igralcev, celo osvojil je en ATP turnir, Newport na travi, vendar je bilo jasno, da se ne more dolgo obdržati na vrhu. Ima fantastičen servis, enega najboljših na touru.

Dobro se znajde tudi na mreži, vendar je njegov backhand resna težava v igri, forehand je pogosto nekontroliran, gibanje pa daleč od najboljših igralcev današnjice, zato ne preseneča, da se je hitro vrnil na Challenger Tour. Je igralec, ki mu precej bolj ustrezajo hitrejše podlage, na pesku pa je v vsaki daljši izmenjavi proti večini igralcev na touru v resnih težavah in ne preseneča, da je to njegov prvi turnir na pesku letos.

Lani je na petih odigranih turnirjih na tej podlagi ostal brez zabeležene zmage. Nasprotnik v prvem krogu kvalifikacij je Andrea Pellegrino, igralec iz top 200, specialist za peščene podlage, od katerega danes pričakujemo popolno dominacijo v izmenjavah z osnovne linije. Cressy bo skušal narediti veliko razliko s svojim servisom na pesku, vendar so njegove možnosti na returnu minimalne, poleg tega bo v težavah v gemih, ko ga bo zapustil prvi servis.

Če igrate kakšen drzni listek za danes, je nasvet, da stavite na hendikep Pellegrina, kar je odlična izbira tudi za vsako vrsto sistematičnega listka. Nasvet na tej tekmi je zmaga Pellegrina, kar se plača s kvoto 1.57.

BET365 LISTEK DNEVA
Thiago Seyboth Wild – Pedro Martinez zbroj skupno št. gemov (-22.5+) več @ 1.83
Boston Celtics (-9.5) – Indiana Pacers 1 @ 1.91

Maxime Cressy – Andrea Pellegrino 2 @ 1.57

Vsi nasveti so iz stavnice Bet365 in skupna kvota znaša 5.49.

Prav tako lahko v stavnici Bet365 vsak bralec portala stava.si izkoristi fantastični bonus dobrodošlice za nove igralce, ki znaša do 25€ in se dodeli takoj po registraciji in prvem pologu!

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja