Home » BetWinner

Preberite podrobno in iskreno recenzijo Betwinner stavnice. Ugotovite, kaj ponujajo in kakšne so prednosti in slabosti igranja pri tej športni stavnici.

Prednosti
 • Bogata ponudba stav v živo
 • Visoke kvote
 • Veliko število načinov plačila
 • Odlični stavni bonusi
Slabosti
 • Relativno nova stavnica
 • Samo ena licenca

Preberite podrobno in iskreno recenzijo Betwinnerja. Ugotovite, kaj ponujajo in kakšne so prednosti in slabosti igranja pri tej športni stavnici.

Hiter razvoj spletnih stav v svetu je privedel do tega, da danes obstaja veliko število operaterjev, ki ponujajo kakovostne stavne storitve uporabnikom po vsem digitalnem svetu. Priča smo dejstvu, da danes obstaja ogromno stavnic, ki jih lahko ocenimo kot zelo ugledne, ki prihajajo k nam iz Rusije in ena izmed takšnih stavnic je zagotovo novoustanovljena športna stavnica Betwinner.

 •  Ustanovljeno: 2018
 • Lastništvo: Marikit Holdings Ltd.
 • Licence: licenca Curacao eGaming

Stavnica Betwinner je bila ustanovljena leta 2018 v Rusiji in je v lasti Marikit Holdings Ltd. podjetje s trenutnim sedežem na Cipru, dejstvo, da ima trenutno več kot 400.000 zvestih aktivnih uporabnikov, pa je v prid njegovemu vedno večjemu stavnemu ugledu.

Betwinner je ena tistih stavnic, ki se lahko pohvali predvsem z izjemno bogato stavno ponudbo za nogomet ter odlično Betwinner live platformo, ljubiteljem e-športnih stav pa bo všeč dejstvo, da lahko tukaj ustvarijo e-športno stavo za skoraj vsi virtualni športi, na velikem številu dogodkov. .

Spletna stran Betwinner

Tako kot pri velikem številu uglednih spletnih stavnic je tudi za tega operaterja značilno zelo intuitivno spletno mesto, kjer lahko igralec zlahka najde želeni razdelek in možnost. Na samem spletnem mestu prevladuje zmerna zelena barva v kombinaciji s sivim ozadjem, zato že sam izgled te strani neustavljivo spominja na operaterja Bet365.

Glavni meni z vsemi možnostmi se nahaja v zgornji glavi, kjer so jasno razdeljeni razdelki za šport in stave v živo, promocije, igralnice, virtualne športe, pa tudi bingo, toto in druge vrste iger, tik zgoraj v zgornjem delu pa v desnem kotu boste našli gumb za registracijo in prijavo. Kot lahko vidite, ima ta stavnica poleg športnih stav tudi zelo kakovosten spletni casino, ki ga lahko obiščete in preizkusite nekaj od kakovostnih iger, ki jih podpisujejo priznani svetovni operaterji, kot so Microgaming, Revolution. , Leander Games, Red Tiger in drugi.

V samem središču strani so vsi pomembni dogodki v živo, na katere lahko stavite, v vseh razpoložljivih športih, na desni strani zaslona pa je “stavni listek” za vaše stave. Pod poljem za vstopnico si lahko ogledate tekme v živo, ki so na voljo za vašo kombinirano vstopnico v živo, če se pomaknete navzdol pa boste videli tudi tekme, ki jih stavnica Betwinner izpostavi kot najbolj zanimive za stave v dnevu.

Stavnica Betwinner omogoča tudi uporabo kar 6 vrst koeficientov (poleg standardnih indonezijskih, malajskih in hongkonških), na seznamu 45 razpoložljivih jezikov, v katerih lahko surfate, pa je tudi naša slovenščina. Čeprav je skoraj nepotrebno imeti toliko vrst koeficientov v ponudbi, je lepo imeti možnost izbire le-teh.

Stavna ponudba BetWinner

Tako kot veliko drugih spletnih stavnic tudi Betwinner ponuja stave na dominanten nogomet, poleg tega športa pa so priljubljene tudi stave na tenis in košarko. Na tej strani lahko najdete tudi ponudbo za stave na druge manj priljubljene športe, kot so odbojka, konjske dirke, hokej na ledu, baseball in drugi. Ljubiteljem e-športnih stav bo še posebej všeč ta rubrika, kjer lahko najdete kategorije različnih iger in dogodkov, še posebej glede na to, kako priljubljena postaja ta veja športnih stav. Vsako leto namreč raste število zainteresiranih igralcev stav na e-šport, saj ta veja nezadržno drvi naprej in je vsako leto več oboževalcev po vsem svetu.

Preko 1000 kvot na tekmo

Kar zadeva nogometne stave, Betwinner omogoča ustvarjanje vseh vrst stav, ponudba samo za nogomet pa obsega več kot 1000 kvot na tekmo, kar mora biti fantastična novica. Prav tako velja omeniti, da poleg klasičnih stav na enojne stave obstaja tudi možnost sestavljanja kombiniranih listkov ter sistemskih stav.

Posebne stave na Betwinner

Betwinner poleg standardnih vrst stav, kot so število golov ali zmagovalec tekme, ponuja še vrsto drugih posebnih vrst stav, omenili pa bomo možnosti, kot so stave na način doseženega zadetka, čas prvi dosežen gol, čas zadnjega doseženega zadetka na tekmi itd. Obstajajo seveda vse vrste hendikepov, ki jih lahko najdete za eno tekmo, kot tudi kategorija Tekme dneva na glavni strani, kjer Betwinner poveča vaše kvote za izbrane tekme. Te promocije za povečanje števila referentov (Boosters) so lepa priložnost za dodaten zaslužek na stavnici.

Stavnica v živo

Kakovostna in raznolika je tudi Betwinner stavnica v živo, tako da lahko v tej nogometni rubriki najdete več kot 30 kvot za tekmo v živo ter nasvete, kot so število kotov na tekmi, število prekrškov, kartoni. ali prosti streli na tekmi. Celotna platforma za stave v živo deluje na zelo visoki ravni, kvote se spreminjajo v realnem času in programska oprema se odziva precej hitro.

Betwinner omogoča ustvarjanje stav Head to Head v športih, kot so kolesarjenje, atletika, golf, smučanje itd., koeficiente za vse športe in stave pa lahko ocenimo kot visoke.

Betwinner bonusi in promocije

Ta ruska stavnica se tudi po promocijah in bonusih ne razlikuje veliko od najuglednejših svetovnih stavnic, zato lahko v stavnici Betwinner najdete več odličnih promocij, ki lahko veljajo za vaše športne ali igralniške stave.

Ko govorimo o bonusih za športne stave, je treba najprej izpostaviti odličen bonus dobrodošlice, ki ga ta hiša podarja vsem na novo registriranim igralcem. Če opravite svoj prvi depozit do 100 €, lahko dobite Betwinner bonus dobrodošlice v višini 100 % vašega prvega depozita. Tako zasluženi denar lahko dvignete šele, ko vsaj petkrat stornirate prejeti bonus z igranjem listkov z najmanj 3 pari in z minimalno kvoto 1,40.

Na voljo je tudi odličen bonus 25% Deposit Bonus, kjer vas Betwinner nagradi s 25% vplačanega depozita, če svoja sredstva položite preko storitev Jeton, Paykas, Astropay in Papara, pogoji za dvig tega bonusa pa so enaki tistim za Betwinnerjev bonus dobrodošlice.

Stavnica Betwinner ponuja tudi akumulatorski bonus, kjer vas stavnica nagradi z dodatnimi 10% za vaš listek, če vašo kombinirano stavo izbere stavnica. Akumulator dneva je storitev, ki izbere najboljšo kombinirano vstopnico igralca, po kateri ta igralec prejme omenjeni bonus, ta akcija pa se igra vsak dan.

Poleg teh osnovnih lahko na strani najdete še druge vrste bonusov, ki jih ponuja Betwinner in jih lahko dosežejo vsi naši igralci iz Slovenije, kar je zagotovo velik plus te stavnice.

Načini plačila pri športni stavnici Betwinner

Druga pozitivna stran igranja v tej spletni stavnici je zagotovo veliko število načinov vplačila in dviga pologov, ki jih Betwinner omogoča, tako da tukaj lahko nakažete denar preko enega od 125 razpoložljivih načinov. Čeprav tolikšno število načinov vplačila za stavnike iz regije ni posebej zanimivo, kažejo na pripravljenost Betwiinerja, da se ustreže vsem svojim uporabnikom, kar je v vsakem primeru zelo pohvalno.

Svoj denar v tej stavnici lahko prenesete na enega od naslednjih načinov:

 • S kreditno in debetno kartico (Visa, Mastercard)
 • Prek eDenarnice (WebMoney, Skrill, Qiwi, Epay itd.)
 • Mobilno plačilo (Beeline, MTS, Tele 2 itd.)
 • internetno bančništvo
 • Predplačniške kartice (Astropay, Paykasa, Neosurf)
 • Z bančnim nakazilom
 • e-boni
 • Kriptovalute (Litecoin, Monero, Bitcoin, Dogecoin itd.)

Za vse omenjene metode je minimalno plačilo 1 $, minimalni znesek dviga pa je prav tako univerzalen in znaša 1,50 $. Betwinner še poudarja, da so vse vaše transakcije izvršene v trenutku, tako da lahko računate na svoj depozit že naslednji trenutek, izjema pa so lahko le nakazila preko bančnega računa, na katere boste morali čakati do 7 delovnih dni.

Betwinner mobilna aplikacija

Stavnica Betwinner omogoča tudi stave preko mobilne aplikacije za vašo mobilno napravo iOS ali Android, namestitev pa si lahko prenesete na sami spletni strani. Aplikacija je zelo intuitivna in odzivna, tako kot samo spletno mesto, tako da lahko kadar koli ustvarite vse vrste stav in kombinirane stave v živo.

Mobilna različica strani je odlična, tako da lahko igralci Bet on the go svoj listek ustvarijo tudi na ta način. Upoštevati moramo, da pri igranju mobilnih različic spletnega mesta in aplikacije igralci ne izgubijo možnosti, ki so jim na voljo na namizni različici same spletne strani.

Varnost in podpora strankam

Betwinner uporablja 128-bitno šifrirno kodo, ki je odgovorna za zaščito vaših zasebnih podatkov in komunikacije na samem spletnem mestu, zato lahko vaše igranje na tej platformi ocenimo kot varno.

Poleg tega ima ta stavnica licenco vlade Curacaa, ki je zadolžena za nadzor in regulacijo spletnih stav, zato so stave v tej stavnici tudi verodostojne.

Podporo strankam lahko ocenimo kot učinkovito in natančno, zato se lahko z osebjem spletnega mesta obrnete prek klepeta v živo na glavnem spletnem mestu ali prek enega od e-poštnih naslovov, ki jih najdete v razdelku Kontakti. Za vse vaše pripombe in morebitne predloge vam je na voljo tudi telefonska številka.

Ali se splača registrirati na športni stavnici Betwinner?

Betwinner zagotovo sodi v vrsto spletnih stavnic, ki bodo imele kaj pokazati svojim tekmecem in igralcem po vsem svetu, dosedanje izkušnje igralcev pa kažejo, da gre za resnično zanesljivo in kakovostno podjetje, ki ga odlikujejo veliki koeficienti in raznolika ponudba nogometnih stav.

Glavne prednosti igranja na Betwinnerju so:

 • Bogata stavna ponudba in storitev za stave v živo
 • Visoki koeficienti
 • Veliko število načinov plačila
 • Odlični stavni bonusi

Če ste ljubitelj kakovostnih nogometnih stav ali igralec e-športa, je ta spletna stavnica zagotovo lahko idealno mesto za vaše stavne avanture.

Podrobnosti Betwinnerja

Načini pologa:

 • Bančna transakcija
 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Dash
 • ecoPayz
 • Epay
 • Ethereum
 • Žeton
 • Litecoin
 • Maestro
 • MasterCard
 • Neteller
 • Payeer
 • paysafecard
 • Popoln denar
 • Qiwi
 • Skrill
 • Skrill 1-Tap
 • Sticpay
 • Prestol
 • Vizum
 • Visa Electron
 • WebMoney
 • ZCash

Načini plačila:

 • Bančna transakcija
 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Dash
 • ecoPayz
 • Ethereum
 • Žeton
 • Litecoin
 • MasterCard
 • Monero
 • Neteller
 • Popoln denar
 • Qiwi
 • Skrill
 • Prestol
 • Vizum
 • ZCash

Omejitve:

 • Brez omejitev

Prepovedane države:

 • Avstralija
 • Belgija
 • Ciper
 • češki
 • Francija
 • Izrael
 • Italija
 • Nizozemska
 • Poljska
 • Portugalska
 • Slovaška
 • Španija
 • Švedska
 • Združeno kraljestvo
 • ZDA

Licence:

 • Curacao

Podprte valute:

 • albanski lek
 • argentinski peso
 • armenski dram
 • avstralski dolar
 • azerbajdžanski manat
 • Beloruski rubelj
 • Bitcoin
 • Brazilski Real
 • BTC
 • bolgarski lev
 • kanadskih dolarjev
 • kitajski juan
 • hrvaška kuna
 • evrov
 • madžarski forinti
 • japonski jen
 • Litecoin
 • Montero
 • Norveška krona
 • Poljski zloti
 • ruski rublji
 • srbski dinar
 • turška lira

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja