Brazilija – Srbija: Stavna napoved 24.11.2022, 20.00

Home » Brazilija – Srbija: Stavna napoved 24.11.2022, 20.00
Brazilija - Srbija

Verjetno bo za ljubitelje nogometa s področja Balkana tekma med Brazilijo in Srbijo ena izmed najbolj vzbruljivih in najbolj zanimivih v prvem krogu mundiala.

Brazilija

Brazilska reprezentanca si je vozovnico za Katar zagotovila na zelo dominanten način. Kvalifikacije so zaključili brez poraza – dosegli so 14 zmag in 3 remije ter osvojili prvo mesto na lestvici. Imeli so celo 6 točk več od drugouvrščene Argentine.

V kvalifikacijskem ciklu so pokazali, da so še vedno golgetersko zelo močna ekipa. V 17 odigranih tekmah jim je uspelo zabiti kar 40 golov in če bodo v tem tempu nadaljevali v Katarju, obstaja velika verjetnost, da jih bomo videli v sami končnici tega tekmovanja.

Ambicije so zelo visoke, sploh ker že 20 let niso dosegli pomembnejših uspehov na svetovnih prvenstvih. Brez dvoma jim motiva ne bo manjkalo.

https://twitter.com/BrasilEdition/status/1595519515881791507

Srbija

Srbska nogometna reprezentanca je potrebovala 12 let, da si je priborila mesto med najboljšimi reprezentancami na svetu.

Prihod Dragana Stojkovića na mesto trenerja je marsikaj spremenil in rezultat teh menjav je bil izjemno pozitiven.

Brez zadržkov lahko rečemo, da ima Srbija najmočnejšo ekipo v zadnjih 20 letih. Ko k temu dodamo, da ta reprezentanca igra zelo disciplinirano in natančno, smo prepričani, da bi se Srbija, če bo nadaljevala v enakem tempu, lahko uvrstila v drugi del tekmovanja.

Od njih pričakujemo izjemno ofenziven pristop, kar bi jim lahko zelo ustrezalo, glede na to, da oba konkurenta za preboj v drugi del silita v hitrejši tempo.

H2H

Zanimivo je, da sta se Srbija in Brazilija pomerili že v skupinskem delu na zadnjem svetovnem prvenstvu v Rusiji, ko so Brazilci slavili z 2:0.

Napoved

Brazilija je na tej tekmi upravičeno favorit, hkrati pa menimo, da se Srbija ne bo kar tako predala brez resnega boja.

Verjamemo, da bo to zelo dinamična tekma z ofenzivnim ritmom, zato menimo, da goli ne bodo manjkali.

Napoved: Več kot 2.5 gola

Kvota: 1.72

Stavnica: Bet365

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja