Brazilija – Švica: Stavna napoved 28.11.2022, 17.00

Home » Brazilija – Švica: Stavna napoved 28.11.2022, 17.00
Brazilija - Švica

Prvi favorit svetovnega prvenstva v Katarju, reprezentanca Brazilije, želi po zmagi nad Srbijo danes premagati Švico in si zagotoviti nastop v osmini finala.

Brazilija

Brazilska reprezentanca je na to svetovno prvenstvo po mnenju mnogih prispela kot prvi favorit za končno zmago, ko pogledamo njeno postavo z Neymarjem, Viniciusom, Raphinhom, Ricarslionom in drugimi zvezdniki, je jasno, da jih moramo prišteti med največje favorite za zmago.

Brazilska reprezentanca ima za seboj dominantno tekmo proti Srbiji, v kateri je zabeležila zmago z 2:0. Na tej tekmi je Brazilija obvladovala sredino igrišča in večji del tekme napadala. Pripravili so si nekaj priložnosti za gol, Srbiji pa niso dovolili niti enega strela v okvir in jasno je, da so s takšno igro veliki favoriti tudi danes.

Neymar se je poškodoval na tekmi proti Srbiji in ga danes ne bomo videli. Brazilija pa ima toliko vrhunskih igralcev, da na takšni tekmi, kjer bodo dominirali že od samega začetka, niti odsotnost Neymarja ne bo velik hendikep.

Švica

Reprezentanca Švice je tudi na tem svetovnem prvenstvu, tako kot pred štirimi leti, uvrščena v skupino z Brazilijo in Srbijo. Pred štirimi leti jim je proti Braziliji uspelo osvojiti celo točko, danes pa bi bili s tem rezultatom gotovo več kot zadovoljni.

V prvi tekmi je Švica igrala proti avtsajderjem skupine, reprezentanci Kameruna. Čeprav so na tisti tekmi zmagali z 1:0, res niso pokazali veliko. Kamerun je bil na igrišču proti Švici enakovreden nasprotnik in danes mora Švica igrati veliko bolje, če želi presenetiti favorizirano Brazilijo.

H2H

Ti reprezentanci sta nazadnje igrali na svetovnem prvenstvu v Rusiji pred štirimi leti. Takrat je Brazilija povedla in prevladovala večji del tekme, a je Zuberju po kotu uspelo izenačiti in Švici prinesti veliko točko.

Stavni nasvet

Švica proti Kamerunu ni pokazala veliko in če bo danes ponovila takšno igro, jo čaka visok poraz. Brazilija je proti Srbiji pokazala, da bo proti vsaki ekipi poskušala osvojiti žogo na sredini igrišča in večji del tekme napadati. Verjamemo, da bo tako tudi proti Švici, katere zadnja linija ne bo mogla zaustaviti brazilskih zvezdnikov.

Datum in ura: 28.11.2022; 17:00

Napoved: Brazilija (-1)

Stavnica: Bet365

Kvota: 1.725

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja