Crvena zvezda – Ferencvaroš: Stavna napoved 6.10.2022

Home » Crvena zvezda – Ferencvaroš: Stavna napoved 6.10.2022
Crvena zvezda - Ferencvaroš

V Ligi Evropa se bosta v tretjem krogu skupine H pomerila Crvena zvezda in Ferencvaroš. Ti dve ekipi sta na povsem nasprotnih koncih lestvice, kjer je Zvezda prikovana na dno lestvice brez ene same točke na dveh tekmah, medtem ko so gostje v dveh srečanjih zabeležili 2 odlični zmagi. Ali se bo ta serija danes nadaljevala, bomo šele videli!

Crvena zvezda

Glede na to, da se je Zvezda v sezoni 2021/22. uvrstila v šestnajstino Lige Evropa, verjamemo, da so imeli podobne ambicije tudi v tej sezoni. A poraza z Monacom in Trabzonsporjem, vsak z golom razlike, sta Zvezdo uvrstila na samo dno skupine, kjer se sanje o izločilnem delu tekmovanja počasi razblinjajo.

Še vedno zelo dobra forma v domačem prvenstvu, kjer so na zadnjih 4 tekmah dosegli 9 golov in prejeli le 1 gol, ob seveda 4 zmagah. Seveda so to pričakovani rezultati, a če želijo doseči prvo zmago v evropski sezoni, mora Miloš Milojević na današnji tekmi iz svojih varovancev potegniti maksimum.

Ferencvaroš

Za razliko od gostiteljev je Ferencvaroš zaenkrat v odlični formi, kar zadeva tekme Lige Evropa, še posebej, če se spomnimo zmage z 0:1 v Monaku. Zadetek Balinta Vecseija v 79. minuti se je izkazal za dovolj za razliko proti predstavnikom iz Ligue 1, ki so svoj niz podaljšali na 2 zaporedni zmagi po zmagi nad Trabzonsporjem s 3:2 v drugem krogu.

Kljub temu, da jim na začetku skupinskega dela ni nihče pripisoval vloge favorita, moramo reči, da bi se izbranci Stanislava Čerčesova z morebitno zmago na tej tekmi z eno nogo že uvrstili v izločilne boje. Do prejšnjega vikenda so bili v nizu 7 zmag, ki so ga končali s sobotnim porazom proti Kecskemetiju z 2:0, nasprotnikom, ki se je z zmago izstrelil na drugo mesto madžarske prve lige. Prvouvrščeni je še vedno Ferencvaroš z 2 točkama več in 2 tekmama manj od Kecskemetija.

Medsebojne tekme

To bo prva medsebojna tekma med ekipama.

Forma Zvezde (Evropska liga): L-L

Forma Ferencvaroša (Evropksa liga): W-W

Pričakovani postavi

Crvena zvezda (3-5-2): Borjan; Eraković, Dragović, Milunović; Srnić, Sanogo, Nikolić, Kangwa, Rodić; Bukari, Pešić

Ferencvaroš (4-2-3-1): Dibusz; Wingo, S.Mmaee, Knoester, Botka; Laidoumi, Bešić; Zachariassen, Nguen, Traore; R.Mmaee

Stavni nasvet

Datum in ura: 06.10.2022, 18.45

Namig: Zmaga Crvene Zvezde (1)

Stavnica: 22bet

Kvota: 1.97

Ta tekma bi morala biti veliko bolj napeta in razburljiva, kot kaže trenutno stanje na lestvici. Čeprav so gostje glede na evropske tekme v dobri formi (2 zmagi na 2 tekmah), pričakujemo, da bo Zvezda na čelu z domačimi navijači uspela doseči prvo zmago v Evropski ligi v tej sezoni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja