Danska – Tunizija: Stavna napoved 22.11.2022, 14.00

Home » Danska – Tunizija: Stavna napoved 22.11.2022, 14.00
Danska - Tunizija

Danska reprezentanca bo boj za izločilne boje začela v dvoboju s Tunizijo, v prvem krogu skupine D.

Danska

Danska se je s kar 27 točkami in prvim mestom v skupini precej lažje od pričakovanj uvrstila na svetovno prvenstvo v Katarju.

Zabeležili so 9 zmag in le 1 poraz, ob zares impresivni gol razliki 30 doseženih in le 3 prejetih zadetkih.

Ni dvoma, da bo imel obrambni segment igre zelo pomembno vlogo pri njihovem nastopu v tem tekmovanju, ko pa k temu dodamo še res odlične ofenzivne lastnosti ekipe, verjamemo, da bodo Danci vsaj drugi v skupini brez kakršnih koli večjih težav.

Tunizija

Tunizija je do nastopa v Katarju prišla s precejšnjo težavo, glede na to, da je imela na zadnji oviri v kvalifikacijskem ciklu nemalo težav, da je odpravila Mali.

Na teh dveh tekmah z reprezentanco Malija so napredovali le z enim golom, na prvi je Mali dosegel avtogol, na povratni tekmi pa je bilo 0:0.

Glede na to, da gre za golgetersko zelo skromno ekipo, verjamemo, da bodo vse tekme v skupinskem delu odigrali precej “trdo”, velik uspeh pa bo že, če bodo dosegli vsaj en gol.

H2H

Pred 20 leti je Danska na prijateljski tekmi slavila z 2:1.

Napoved

Danska je ob Franciji glavna kandidatka za uvrstitev v nadaljnjo fazo tekmovanja, zato je povsem realno pričakovati, da bodo Danci brez večjih težav na prvi tekmi turnirja prišli do dragocenih treh točk.

Tunizija je ekipa z zelo skromnim ofenzivnim potencialom, zato obstaja velika možnost, da Danci na tej tekmi ne prejmejo zadetka.

Namig: Oba data gol – NE (1.72)

Stavnica: 22bet

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja