Dinamo Zagreb – Chelsea: Stavna napoved 06.09.2022

Home » Dinamo Zagreb – Chelsea: Stavna napoved 06.09.2022

Liga prvakov bo to sezono nekaj posebnega za vse navijače Dinama in tudi za vse, ki spremljajo hrvaški nogomet. Dinamo se je vrnil v najprestižnejše klubsko tekmovanje na svetu in, da bi bil povratek še boljši, v torek prihaja na Maksimir slavni Chelsea. Hrvaške stavnice dajejo prednost gostom.

Dinamo Zagreb

Izbranci Anteja Čačića bodo Ligo prvakov pričakali v odlični formi. Po neprepričljivih igrah na začetku sezone aktualni prvak v pozitivnem vzdušju pričakuje eno najboljših ekip na svetu.

Poleg uspešno opravljenih nalog v predtekmovanju Lige prvakov Dinamo suvereno kraljuje tudi v domačem prvenstvu. Lahko bi se reklo, da se z ekipo, kot je Chelsea, v tem trenutku ne bi mogli srečati bolje pripravljeni, a vse razen prepričljivega poraza bi bil uspeh.

Kakor koli že, Dinamo sodi v Ligo prvakov in lahko rečemo, da so glede na nasprotnike dobili odlično skupino. V Zagreb bosta prišla velikana, kot sta Chelsea in Milan, a zato tretji nasprotnik iz Salzburga zagotovo sodi v rang ekip, s katerimi se lahko kosajo.

Chelsea

O Chelseaju je odveč izgubljati preveč besed. Klub, ki je vedno v igri za domači naslov in Ligo prvakov, prihaja na Maksimir kot absolutni favorit. Z njimi prihaja hrvaški reprezentant Mateo Kovačić, ki bo imel zagotovo dodaten motiv, če se bo znašel v začetni 11.

V zadnjih dneh nogomet ni bil v središču pozornosti v zahodnem Londonu. Prestopa Aubameyanga in Zakarije sta zaključena, mediji pa se še vedno ukvarjajo s preobratom proti West Hamu na prvenstveni preizkušnji minulo soboto.

Podučeni s šokantnim izpadom Tottenhama, Angleži tokrat zagotovo ne bodo tvegali in podcenjevali slabšega tekmeca. Nenazadnje gre za Ligo prvakov, tako da pomembnih rotacij ne bo, tako da lahko pričakujemo Chelsea na najvišji ravni.

Stavni nasvet

Razlika v kakovosti je velika, zato zmaga gostov iz Londona ne bi smela biti vprašljiva. Vsekakor pa ima domačin moč in motiv, da vsaj v določenem delu tekme parira slovitemu angleškemu klubu, zato smo se odločili za kombinacijo, da zmaga Chelsea in bomo videli vsaj dva zadetka.

Dinamo še vedno ni uigral obrambe, v zadnjem času pa ima težave tudi s prejetimi zadetki iz prekinitev. Gre za neodpustljivo slabost proti ekipi, ki ima potencial osvojiti Ligo prvakov, zato se kvota 1,75 za kombinacijo pri 22Bet zdi klasičen primer dobre stave.

Datum in ura: 06.09. 2022, 18.45

Stava: Ekipa 2 bo zmagala in skupna vsota > 1.5 gola – Da

Kvota: 1.77

Stavnica: 22Bet

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja