Evrovizija 2023: stavnice, kvote in napovedi

Home » Evrovizija 2023: stavnice, kvote in napovedi

Peti mesec je rezerviran za številna pomembna tekmovanja. Nogometne lige se takrat redno zaključujejo in ljubitelji stav mrzlično iščejo brezplačne nasvete za povečanje svojega stanja na računu. Prav tako vsako leto v tem mesecu poteka zanimivo pevsko tekmovanje, imenovano Evrovizija ali Eurosong. Letošnja Evrovizija 2023 poteka v Angliji v mestu Liverpool, kjer se bodo po dveh polfinalnih večerih finalisti borili za prestižno nagrado najboljše pesmi po izboru strokovne žirije in gledalcev po vsej Evropi.

Kot pred vsakim evrovizijskim tekmovanjem, najboljše stavnice postavljajo svoje kvote in tako pokažejo, kdo so po njihovem mnenju največji favoriti za prvo mesto. V tem članku se bomo ukvarjali s temi napovedmi in vam poskušali pomagati pri odgovoru na vprašanje, katere so najboljše evrovizijske kvote, ki jih lahko izberete. Naše izkušnje kažejo, da favoriti na papirju niso vedno tisti, ki zmagajo. Tako se lahko igranje z visokimi kvotami izkaže za izjemno donosno.

Evrovizija 2023 stavnice (Finale):

  • 🇸🇪 Loreen – “Tatoo” @ 1.44
  • 🇫🇮 Käärijä – “Cha Cha Cha” @ 3.50
  • 🇺🇦 Tvorchi – “Heart of Steel” @ 9.00
  • 🇮🇱 Noa Kirel – “Unicorn” @ 13.00
  • 🇫🇷 La Zarra – “Évidemment” @ 15.00
  • 🇪🇸 Blanca Paloma – “Eaea” @15.00
  • 🇸🇮 Joker Out – “Carpe Diem” @201.00

Vse kvote, ko smo jih navedli so iz odlične spletne stavnice Bet365, ki je na našem testu dobila odlične ocene.

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Evrovizija 2023 stavnica: Glavni favorit

Če se spomnite lanskega tekmovanja, potem veste, da je bil zmagovalec nekako odločen že pred začetkom. Vojna v Ukrajini je močno vplivala na žirijo in občinstvo, zmagala pa je pesem iz Ukrajine z naslovom Stefania. Na drugem mestu je bil predstavnik Velike Britanije Sam Rider, tretji pa so bili Španci. Kar zadeva regijo, je Srbija zasedla peto mesto, ostale države pa se niso uvrstile niti v finale. Pred tem tekmovanjem smo imeli odličen članek, ki je imel veliko pravilnih napovedi. Tega lahko preberete tukaj.

Ker še ne poznamo seznama vseh tekmovalcev, je za letos kar težko biti natančen pri napovedi. So pa nekatere skladbe že izstopale, tako po kakovosti kot po drugih lastnostih. Na primer, prvi favorit po mnenju najboljših spletnih stavnic je finski predstavnik Käärijä. Ta izvajalec prihaja k nam z veselo pesmijo “Cha Cha Cha” in več kot provokativnim nastopom. In če je nekaj gotovo pri evrovizijskih stavah, je to pravilo – bolj noro, bolje je.

Če mislite, da bi prismojeni Finec lahko prišel do prvega mesta, poiščite najboljše kvote za njegovo zmago.

Evrovizija 2023 stavnica: Ostali favoriti

Zanimiv bo boj med ostalimi tekmovalci. Sodeč po odzivu občinstva, so to nastopajoči iz Švedske in seveda spet iz Ukrajine. Performer iz Ukrajine bo imel zelo nazoren nastop s plinskimi maskami in znaki za radioaktivnost, kar bo zagotovo vplivalo na gledalce, ki so večinoma proti vojni v tej državi. Poleg teh nastopajočih veljata za favorita še predstavnika Norveške in Velike Britanije, a o možnostih pa je še prezgodaj govoriti. Evrovizijske stavnice praviloma še niso izdale popolne ponudbe, zato je pametno s stavami še malo počakati.

Če pogledamo tekmovalce iz regije, Hrvaško čaka zelo zanimiv nastop s skupino Let 3. Zmaga zasedbe, znane po raznih izbruhih, neobičajnem stilu oblačenja na odru ter nasploh provokativnih pesmih in nastopih, je bila več kot prepričljiva. Jasno je, da je to tudi »protivojna« pesem, ki bi se lahko zelo dobro znašla. Predstavniki iz Srbije na Evrovizijo pošiljajo malo znanega pevca Luko Jovanovića, ki poje pod umetniškim imenom Luke Black. Na prvi pogled se zdi, da Srbija letos nima tako dobrih možnosti, kot jih je imela lani.

Stavni nasvet

Kot smo že omenili v tem članku, stave na favorite tukaj niso priporočljive. Skoraj vsako leto se zgodi presenečenje in po našem mnenju je pametno igrati na višje kvote. Odlične izbire, ki jih lahko igrate, so Top 5 ali Top 10 na koncu, pa tudi to, ali gre pesem v finale ali ne. Verjamemo, da bo letos veliko priložnosti za zaslužek pri stavah. Evrovizijske stavnice vam bodo namreč dale prostor za dobiček, a le če boste pametni. Najprej morate pametno uporabljati svoja sredstva, torej imeti morate pametno upravljanje z denarjem.

Bonus dobrodošlice:
100% do 100€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja