Fantasy Premier League GW17 – Ekipa kroga

Home » Fantasy Premier League GW17 – Ekipa kroga
Fantasy Premier League GW17 - Ekipa kroga

Do povratka Fantasy Premier League je ostalo še mekaj ur. Vse informacije je potrebno še enkrat pregledati in izbrati ekipo kroga.

Potem ko smo v ločenih besedilih obdelali diferenciale in najboljše možnosti za kapetane, je zdaj na vrsto prišla naša idealna 11. Odločili smo se za strategijo s tremi premium igralci, saj smo uspeli ustvariti ravnovesje s cenejšimi možnostmi.

VRATAR

Kepa Arrizabalaga (4.5m) vs. Bournemouth (H), 3.8% TSB

Kljub slabšemu zaključku prvega dela sezone je Chelsea ekipa z najboljšim razporedom v celotni ligi. Verjamemo, da lahko ohranijo mrežo nedotaknjeno v prvih nekaj krogih, zato je naše priporočilo njihov čuvaj mreže Kepa Arrizabalaga (4.5 m). O njem smo nekoliko več pisali v posebnem članku.

OBRAMBA

Ben White (4.7m) vs. West Ham (H), 12.1% TSB

Obramba Arsenala ni kapitulirala na zadnjih treh tekmah pred premorom, torej na štirih od zadnjih petih tekem. Zdaj jih čaka londonski derbi proti Kladivom, ki imajo težave s poškodbami v napadalnem delu ekipe. Upamo na novo tekmo brez prejetega gola.

Kieran Trippier (5.9m) vs. Leicster (A), 65.4% TSB

O igralskih in FPL kvalitetah Kierana Trippierja (5.9 m) je odveč govoriti in se ponavljati. Dejstvo, da je samo Erling Haaland (12.2 m) bolj zastopan od njega, dovolj zgovorno kaže, kako pomemben je za vsako FPL ekipo v tej sezoni.

M. Akanji (5m) vs. Leeds (A), 1.4% TSB

Mnogi se bodo odločili za Joaa Cancela (7.4 m), kar je povsem legitimna izbira. A zaradi uravnoteženosti v ostalih vrstah ekipe smo se odločili, da v ekipo vključimo Manuela Akanjija (5m). Zaradi poškodbe Rubena Diasa (5.9 m) bo ta Švicar skoraj zagotovo del prve postave. Poleg tega je začel zadnjih osem tekem v prvenstvu pred premorom.

SREDINA

Mohamed Salah (12.8m) vs. Aston Villa (A), 32.8% TSB

Egipčan ni igral na svetovnem prvenstvu in je z ekipo opravil celotne priprave. Na zadnji prijateljski tekmi je zadel proti AC Milanu in se v četrtek vpisal med strelce proti Manchester Cityju v Ligaškem pokalu.

Miguel Almiron (5.8m) vs. Leicster (A) 37.6%, TSB

Krilni igralec Newcastla je na zadnjih osmih tekmah Premier lige dosegel sedem golov. V obdobju pred svetovnim prvenstvom je vladala prava FPL norija za Miguelom Almironom (5.8 m), podatek, da ga ima trenutno v svoji ekipi skoraj 40 % menedžerjev, pa pove, da še vedno zbuja veliko zanimanja.

Gabriel Martinelli (6.8m) vs. West Ham (H), 47.7% TSB

Še en vezist, ki uživa veliko zaupanje FPL sladokuscev je Gabriel Martinelli (6.8 m). Brazilski krilni igralec na svetovnem prvenstvu ni zapravil preveč moči, glede na to, da je selektor Tite več priložnosti namenil ostalim krilnim igralcem.

Veliko je namigov, da bo Martinelli zaradi poškodbe Gabriela Jesusa (8m) igral še bolj ofenzivno, zato ne bo presenečenje, če ga vidimo v napadalni vlogi.

Marcus Rashford (6.7m) vs. Nottingham Forest (H), 23.8% TSB

Rdeči vragi so tudi med ekipami, ki imajo na začetku nadaljevanja sezone odličen razpored. Mnogi pričakujejo, da bo Manchester United v prvih treh krogih osvojil vseh devet točk, zato je zaželeno, da imate v ekipi vsaj eno napadalno opcijo z Old Trafforda.

Marcus Rashford (6.7 m) je pustil dober vtis na mundialu in tudi v zadnjih krogih pred premorom, zato pričakujemo nadaljevanje njegovih dobrih iger.

NAPAD

Harry Kane (11.6m) vs. Brentford (A), 27.7% TSB

Kljub zgrešeni enajstmetrovki v četrtfinalu svetovnega prvenstva je Harry Kane (11.6 m) odigral zelo, zelo dober turnir. Bil je eden najopaznejših igralcev Anglije, čeprav je dosegel le dva zadetka. Vrača se v tekmovanje, kjer je bil v zadnjih sezonah zelo vpliven in verjamemo, da bo nadaljeval trend rednega osvajanja FPL točk.

Darwin Nunez (9m) vs. Aston Villa (A), 14.7% TSB

Urugvajski napadalec nikogar ne pusti ravnodušnega. Mnogi ga ne marajo zaradi pogostih zgrešenj priložnostih za gol. Vendar ne pozabite, da je na zadnjih dveh tekmah Premier lige prinesel skupno 20 točk FPL, zato verjamemo, da lahko nadaljuje svoj strelski niz.

Erling Haaland (12.2m) vs. Leeds (A), 83.5% TSB

Brez Erlinga Haalanda (12.2m) se enostavno ne sme nadaljevati sezone. On je tudi naša prva izbira za kapetana.

Naši FPL analitiki so bili v preteklih dneh precej aktivni, zato lahko na tej povezavi najdete kopico kvalitetnih FPL vsebin.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja