Fantasy Premier League – GW4 Diferenciali

Home » Fantasy Premier League – GW4 Diferenciali

Po tretjem krogu so občutki mešani. Izjemno dragim branilcem je spodletelo, najbolj priljubljena kapetana sta dosegla povratek, a to ni to. Najmočnejši vtis so pustili igralci iz ekip, ki niso pretirano priljubljene.

Strategijo za 4. krog bomo začeli kovati z diferenciali. Newcastle, Brighton in Leeds so znova odigrali dobro odigrali tekme, njihovi igralci pa so spet prinesli dobre FPL točke, zato je čas, da na našem seznamu igralcev z nizkim lastništvom najdemo po enega Galeba, Srako in Pava. Pernati ljubljenčki so res v modi.

Callum Wilson (7.4m) – 3.2% TSB

Nogometaši Newcastla so v enem izmed derbijev tretjega kroga z Manchester Cityjem remizirali s 3:3 in navdušili nogometno javnost. Mnogi so navdušeni nad tem, kako so se Srake gibale na igrišču proti aktualnim prvakom in da so bile v določenih delih celo boljše.

Enega od treh zadetkov za domače je dosegel napadalec Callum Wilson (7.4 m), kar je njegov drugi gol na treh tekmah. Srednji napadalec Newcastla je tako pokazal, da je sposoben nenehno tresti nasprotnikove mreže, ko je zdrav in ko ga poškodbe ne ovirajo.

Izbranci trenerja Eddieja Howea so pokazali, da rastejo v resno ekipo, ki bo tekom sezone dvignila kakovost igre in da so dovolj dobri, da se lahko vključijo v boj za Top 6. Z vidika FPL je Callum Wilson je dolgoročno gledano odlična možnost.

Joel Veltman (4.5m) – 1.3% TSB

Brighton je absolutni hit na začetku Premier lige. V gosteh so zabeležili dve zmagi proti Manchester Unitedu s 3:1 in West Hamu z 2:0 ter pred svojimi navijači brez zadetkov remizirali z Newcastlom. Številni so napovedovali zaton Galebov v letošnji sezoni, a so poteze Grahama Potterja hitro demantirale nogometno javnost.

Igrajo sijajno, še posebej izstopata njihova organiziranost in disciplina v obrambi. Na prvih treh tekmah so prejeli le en gol, zanimivo pa je bil to avtogol Mac Allisterja proti Manchester Unitedu. Proti West Hamu so vpisali drugo “nedotaknjeno mrežo”, dva branilca pa sta bila na seznamu za dodatne točke.

Eden od njiju je Joel Veltman (4.5m), ki je zbral 8 FPL točk drugi krog zapored. Samozavestni branilec je redno v začetni postavi Brightona in ni dvoma, da bo pri tem tudi ostalo. Galebi imajo v naslednjih krogih lahek razpored, zato je nakup njihovih branilcev modra in zelo verjetno tudi donosna odločitev.

Jack Harrison (6m) – 2.4% TSB

Drugič v štirih krogih je krilni nogometaš Leeds Uniteda naš predlog za diferenciale. Po prvem krogu je naša ekipa FPL analitikov zavohala, da je ta produkt mladinske nogometne šole Manchester Cityja lačen in željen dokazovanja.

Jack Harrison (6m) je na treh tekmah vpisal po eno podajo, v zadnjem krogu pa je dosegel gol proti Chelseaju. Poleg tega je drugi najbolj kreativen igralec v celotni ligi. Soigralcem je ustvaril že 11 priložnosti za gol, pred njim pa je le Mohamed Salah z 12.

Leeds bo v naslednjih treh krogih gostoval pri Brightonu, igral z Evertonom pred domačimi navijači in nato odpotoval v Brentford, tako da obstaja možnost, da Harrison nadaljuje svoj uspešni strelski niz.

V tekočem tednu smo že pisali o ekipah, ki imajo ugoden razpored konec avgusta in v začetku septembra, vse naše FPL članke pa najdete na tej povezavi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja