FIFA World Cup 2022 Fantasy – ekipa kroga

Home » FIFA World Cup 2022 Fantasy – ekipa kroga
FIFA World Cup 2022 Fantasy

Nogometna vročica pretresa svet in praktično le še nekaj ur je do začetka svetovnega prvenstva. Naša ekipa Fantasy analitikov je opravila trdo delo in tokrat smo za vas pripravili mošto za prvi krog svetovnega prvenstva.

Naša postavitev bo 4-3-3 z več zanimivimi možnostmi tudi na klopi, saj je igra takšna, da mora vseh 15 igralcev med krogom sodelovati…

Vratar

Jordan Pickford (5.5m) vs. Iran, 14,4 % TSB

V tekmah skupinskega dela menimo, da lahko Angleži zberejo do 2 nedotaknjeni mreži v dvobojih proti Iranu, Walesu in ZDA.

Obramba

Kieran Tripier (5.0m) vs. Iran, 31,7 % TSB

Obstajajo dvomi, ali bo Trippier začel na desni strani, a skoraj tretjina vseh Fantasy menedžerjev verjame, da bo. Vsekakor si je zaslužil nastop.

Joao Cancelo (6.0m) vs. Gana, 45,5 % TSB

Že nekaj sezon je v FPL pravo zlato, nekoliko slabše predstave v reprezentanci pa so mu nekoliko znižale ceno za World Cup Fantasy, tukaj bošte odšteli 1m manj.

Denzel Dumfires (6.0m) vs. Senegal, 24,8 % TSB

Desni bočni branilec Nizozemske je bil na lanskem evropskem prvenstvu odličen in si je prislužil simpatije številnih nogometnih poznavalcev.

Benjamin Pavard (5.0m) vs. Avstralija, 14 % TSB

Branilec Bayerna bo prva izbira na desnem boku francoske reprezentance v boju za ubranitev naslova.

Sredina

Brenden Aaronson (6.0m) vs. Wales, 1,4 % TSB

Eden najbolj nadarjenih nogometašev ameriške reprezentance, ki ga FPL menedžerji zelo dobro poznajo zaradi njegovih nastopov v Leedsu v tej sezoni. Američani imajo ekipo, ki je ni treba krepiti, in to lahko pokažejo že na začetku proti Walesu.

Leroy Sane (9.0m) vs. Japonska, 19,2 % TSB

Nosilec nove generacije igralcev nemške reprezentance, ki se tradicionalno dobro znajde na svetovnih prvenstvih in velikih turnirjih.

Angel Di Maria (8.5m) vs. Saudova Arabija, 17,1 % TSB

Argentinski vezist je na zadnjih tekmah Juventusa vstopil s klopi, tako da bo do začetka svetovnega prvenstva 100-odstotno pripravljen in eden glavnih kreativnih “motorjev” te reprezentance.

Napad

Harry Kane (11.0m) vs. Iran, 21,1 % TSB

Najboljši strelec zadnjega svetovnega prvenstva, skupina pa je zdaj takšna, da se ne bi smeli čuditi, če bo ponovil ta uspeh.

Kylian Mbappe (11.5m) vs. Avstralija, 37,2 % TSB

Glavni up francoske reprezentance na poti v nov uspeh na velikem tekmovanju. Po našem mnenju “must-have” za WC Fantasy ekipo.

Lautaro Martinez (8.0m) vs. Saudova Arabija, 6,9 % TSB

Napadalec Interja bo Messiju verjetno delal družbo v napadu, tekma s Savdsko Arabijo pa je odlična priložnost, da Gavčosi dobro odprejo prvenstvo.

Klop

Vratar: Kobel (4.0m), obramba: Khoukhi (3.0m), sredina: Trossard(5.5 m), Damsgaard (6.0m)

Podroben vodnik o pravilih WC Fantasy si lahko preberete s klikom na to povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja