Fulham – Brentford: Stavna napoved 20.08.2022

Home » Fulham – Brentford: Stavna napoved 20.08.2022

Zelo zanimiv dvoboj nas čaka v tretjem krogu Premier lige, ko bo v soboto ob 16. uri Fulham na svojem stadionu pričakal Brentford. S pomočjo naših angleških ekspertov smo za vas pripravili analizo in stavno napoved.

Fulham

Fulham je pred dvema sezonama brez pretiranega boja izpadel v Championship, a so se zato preteklo sezono zelo dominantno vrnili v družbo najboljših.

Da v tej sezoni ne bodo zgolj nemi opazovalci, so pokazali v prvem krogu proti Liverpoolu, tudi proti Wolvesom so odigrali zelo dobro, a jim je zmaga vendarle ušla.

Fulham igra zelo odprto in napadalno, kar bi jim lahko odgovarjalo v dvoboju z Brentfordom. To pravimo zato, ker je Brentford ekipa, ki obožuje veliko hitrejši ritem in glede na dejstvo, da je Fulham zelo soliden v napadu, imamo velike možnosti, da bi lahko spremljali zelo zanimivo tekmo.

Brentford

Po remiju v prvem krogu z 2:2 proti Leicesteru, je Brettfordu v drugem krogu uspela velika senzacija.

Pred svojimi navijači so uspeli prepričljivo premagati Manchaster s 4:0 in tako vsem jasno dali vedeti, da v tej sezoni želijo mnogo več kot le borbo za obstanek.

Brentford je v prvih dveh krogih pokazal zares zavidljive golgeterske kvalitete, zato nas nekoliko čudi odločitev stavnic, da jim ne pripiše vloge favorita v tem dvoboju. So namreč zelo zahteven nasprotnik in domača obramba bo imela v tej tekmi težko nalogo.

H2H

Rezultati medsebojnih tekem teh ekip so zelo raznoliki in noben trend ni viden.

Poškodbe in odstanki

Fulham: Solomon in Wilson sta odsotna. Pereira, Bryan in Reid so vprašljivi.

Brentford: Ajer, Canos in Pinnock so odsotni.

Stavna napoved

Pričakuje se dvoboj dveh ekip, ki igrata izjemno odprto in ofenzivno, zato so goli naša prva izbira. Brentford je po našem mnenju še vedno rahel favorit, zmagovalca pa ne bi napovedovali, saj sta Fulham in Brentford ekipi podobne kakovosti.

Obe ekipi imata dovolj kakovosti, da dosežeta vsaj en gol na tem srečanju, bet365 pa to plača z odlično kvoto 1,75.

20.08.2022 16.00

Stava: BTTS / obe ekipi data gol – da
Kvota: 1.75
Stavnica: bet365

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja