Hrvaška – Belgija: Stavna napoved 1.12.2022, 16.00

Home » Hrvaška – Belgija: Stavna napoved 1.12.2022, 16.00

Danes bosta reprezentanci Hrvaške in Belgije v neposrednem dvoboju odločali o uvrstitvi v osmino finala svetovnega prvenstva. Hrvaška je z osvojeno točko udeleženka osmine finala, Belgija pa mora zmagati.

Hrvaška

Hrvaška reprezentanca je finalistka prejšnjega svetovnega prvenstva, na to svetovno prvenstvo pa je prišla z velikimi ambicijami. Za izbrance Zlatka Dalića pa se ni začelo dobro.

Na prvi tekmi z reprezentanco Maroka niso pokazali veliko, ko je Kanada predčasno povedla proti Hrvaški, pa se je zdelo, da so v velikih težavah.

Vendar je Hrvaška hitro prevzela nadzor nad tekmo in do polčasa tekmo že obrnila v svojo korist. Na tisti tekmi so res igrali vrhunski nogomet in na koncu z odlično zmago s 4:1 v zadnji krog vstopajo v odlični situaciji za napredovanje v osmino finala.

Belgija

Belgijska reprezentanca je na to svetovno prvenstvo prišla z velikimi ambicijami s kakovostno ekipo, ki je že dolgo skupaj. V to skupino so vstopili kot prvi favoriti in mnogi so bili mnenja, da imajo kakovost za uvrstitev v sam zaključek svetovnega prvenstva.

Je pa belgijska reprezentanca eno največjih razočaranj v dosedanjem delu svetovnega prvenstva. Ne proti Kanadi ne proti Maroku niso pokazali veliko in gotovo so lahko veseli, da v zadnji krog vstopajo s tremi točkami.

Kanada je na tekmi z njimi zgrešila enajstmetrovko in imela celo več priložnosti za gol, medtem ko jih je Maroko nadigral in zato v to tekmo vstopajo kot avtsajderji. Ne smemo pa pozabiti, da gre za polfinaliste svetovnega prvenstva izpred štirih let in da gre za eno najboljših ekip, ki jo krasijo izvrstni posamezniki, ki lahko v vsakem trenutku začnejo igrati vrhunsko.

H2H

Hrvaška v zadnjih treh tekmah ni uspela zmagati proti Belgiji.

Stavni nasvet

Čeprav Belgija na prvih dveh tekmah ni pokazala veliko, je jasno, da ima kakovost, da premaga vsako ekipo na svetu. Zato staviti na končni izid na tej tekmi ni najbolj pametna izbira.

To bo odločilna tekma v boju za osmino finala in zagotovo dvoboj, v katerem nihče ne bo prizanašal nasprotniku. Menimo, da bo to tekma z veliko prekrški in stava na kartone je brez dvoma najboljša izbira na tej tekmi.

Datum in ura: 1.12.2022, 16.00

Napoved: Seštevek kartonov več kot 3.5

Kvota: 1.67

Stavnica: 22bet

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja