Kaj je pretvornik kvot in kako se uporablja

Home » Kaj je pretvornik kvot in kako se uporablja
kalkulator kvot

Pretvornik kvot je zelo priročen pripomoček za tiste, ki radi igrajo s sistemskimi listki v stavnici, ne želijo pa se ukvarjati z matematičnimi preračunavanji.

Ali je igranje s sistemskimi listki lahko dobičkonosno?

Čeprav je naše priporočilo, kot tudi priporočilo številnih profesionalnih igralcev športnih stav, da se pri športnih stavah igrajo izključno posamezne stave, obstaja določeno število igralcev stav, ki v glavnem igrajo s t.i. sistemskimi listki, kjer je potrebno uganiti določeno število zmagovalnih tekem od vseh odigranih. Ni torej potrebno uganiti vseh tekem na listku, ampak samo toliko, kolikor jih je določenih na listku.

Ker so sistemi različni in vsebujejo veliko število posameznih stav, je včasih težko izračunati, koliko teh stav vsebuje en sistem. Da bi igralcem stav olajšali delo, so sposobni programerji naredili pretvornik kvot, s pomočjo katerega v samo nekaj desetinkah sekunde dobite točno število stav, ki jih morate igrati, ter možnost dobitka glede na posamezno stavo.

Ti pripomočki so lahko za igralce stav zelo koristni, saj ne izgubljajo časa za preračunavanje kombinacij in možnih dobitkov, ampak se osredotočijo na tekme, ki jih je treba odigrati. To je glavna prednost pretvornika kvot v modernih športnih stavah.

Pretvornik kvot, ki ga lahko uporabljate na naši spletni strani, je dokaj enostaven. Potrebno je samo vnesti vložek in izbrati vrsto sistema, ki ga želite vplačati, potem pa v polje DECIMAL vnesete kvote vaših izbir. V tem posebnem programu za izračun dobitka imate tudi možnost vnašanja delnih vrst kvot, vendar se ta sistem uporablja predvsem v Veliki Britaniji, v evropskih državah pa ni tako razširjen.

Povezava do kalkulatorja

Kdaj je potrebno uporabiti pretvornik kvot

Dandanes ima večina spletnih športnih stavnic v svoji programski opremi že vgrajen pretvornik kvot,  zato se tega pripomočka ne uporablja veliko. Vseeno pa bo ta pripomoček zelo koristen za vas in vaše športne stave, če imate stavo oddano v športni stavnici, ki nima kalkulatorja za sistemske listke, ali če še vedno želite staviti v lokalnih športnih stavnicah.

Predhodni izračun zneska, ki ga je treba vplačati in možnega dobitka, je zelo pomemben za upravljanje z denarjem, če pa želite igrati predvsem s sistemskimi listki, vam toplo priporočamo uporabo programa za izračun dobitkov v sistemu.