Kansas City Chiefs – Cincinnati Bengals: Stavna napoved 30.01.2023, 00.30

Home » Kansas City Chiefs – Cincinnati Bengals: Stavna napoved 30.01.2023, 00.30
Kansas City Chiefs - Cincinnati Bengals

Kansas City Chiefs bodo skušali v konferenčnem finalu AFC prekiniti niz treh zaporednih porazov proti Cincinnati Bengals.

Kvote

Zmagovalec: 1.77 / 1.98
Handicap (-2.5 / +2.5): 1.90 / 1.83
Vsota točk Over/Under (48.5): 1.93 / 1.81

Kvote zagotavlja stavnica 20Bet.

Bonus dobrodošlice:
100% do 100€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Kansas City Chiefs

Kansas City Chiefs so imeli prejšnji teden težjo nalogo, kot kaže končni rezultat. Morali so vložiti veliko truda, da so odpravili Jacksonville Jaguars, in imeli so veliko skrbi, ko se je poškodoval Patrick Mahomes. Na srečo situacija ni bila preveč resna.

Chiefsi so bili zadnjih pet let absolutni vladarji AFC. Dvakrat so nastopili v Super Bowlu, dvakrat so izpadli v konferenčnem finalu. Lansko sezono so v tem krogu doma izgubili ravno proti Cincinnati Bengals. To bo samo dodatna motivacija pred tem obračunom. Napad Chiefsov je videti fenomenalen, in ko je Mahomes dobre volje, zanj nemogoče podaje ne obstajajo. Edina težava je obramba te ekipe, ki omogoča veliko podaj.

Obramba Chiefsov bo ključna za to tekmo. Njihov napad lahko doseže 30+ točk brez težav, a če bi Mahomes in njegovi soigralci izgubili nekaj žog in obramba ne bi mogla zadržati Joeja Burrowa, bi lahko doživeli deja vu.

Cincinnati Bengals

Cincinnati Bengals niso dobro začeli sezone. Konec oktobra so imeli 4-4, potem pa se je začel pozitiven niz. Redni del so končali z osmimi zaporednimi zmagami, nato pa so bili v končnici boljši od Baltimore Ravens in Buffalo Bills.

Proti Billsom so bili Bengalsi brez več začetnikov iz ofenzivne linije, a se to sploh ni občutilo. Njihova tekaška igra je delovala odlično in Joe Mixon je pridobil veliko jardov. Burrow je znova igral na visoki ravni, obramba pa je nasprotnika še četrtič zapored omejila na manj kot 20 točk. Ustaviti napad Chiefsov je še posebej težka naloga, a bodo Bengalsi polni samozavesti, saj so tega tekmeca premagali trikrat zapored.

Te tri zmage v zadnjih 12 mesecih so največja prednost in moč Bengalsov. Našli so način, kako priti v glave Chiefsov in to ni zanemarljiv dejavnik. Obramba Cincinnatija je boljša, njihov napad je izjemen in lahko upajo na drugi zaporedni nastop na Super Bowlu.

H2H

V zadnjih štirih letih sta se ti dve ekipi med seboj pomerili trikrat. Vse tri tekme so bile v zadnjih 12 mesecih in vsakič so zmagali Bengalsi. Zadnji obračun je bil na začetku decembra v Cincinnatiju. Dvoboj se je zaključil z izidom 27:24. Podoben rezultat je bil tudi v lanskem konferenčnem finalu v Kansas Cityju.

Poškodbe in odsotnosti

Mecole Hardman je vprašljiv, med tem pa so ostali igralci na voljo za Kansas City Chiefs. Alex Cappa, Jonah Williams, Hayden Hurst in Joe Bachie so vprašljivi za Cincinnati Bengals.

Stavna napoved

“Arrowhead” je najglasnejši stadion v NFL in to bo pomemben dejavnik v tem obračunu. Chiefsi so izgubili trikrat zapored proti Bengalsom in noben nasprotnik jim ni delal toliko težav v obdobju Andyja Reida. Če upoštevate poraz v konferenčnem finalu prejšnje sezone, je jasno, kako motivirana bo domača ekipa, da končno premaga Bengalse.

Datum in ura: ponedeljek, 30.01.2023, 00.30

Nasvet: Kansas City Chiefs zmaga v rednem delu

Kvota: 1.88

Stavnica: 20Bet

Bonus dobrodošlice:
100% do 100€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja