Katar – Ekvador: Stavna napoved 20.11.2022, 17.00

Home » Katar – Ekvador: Stavna napoved 20.11.2022, 17.00
Katar vs Ekvador

Prvi dan svetovnega prvenstva v nogometu nam prinaša srečanje gostitelja Katarja v dvoboju z Ekvadorjem.

Zagotovo bo to izenačen dvoboj, ki bi lahko odločal o napredovanju v izločilne boje, pa tudi marsikdo bo v to tekmo vložil denar. Zato smo se odločili, da predstavimo vse potrebne informacije za to tekmo, tako da lahko naši bralci zaslužijo s stavami na to tekmo.

Katar

Reprezentanca Katarja je kot gostiteljica udeleženka letošnjega svetovnega prvenstva v nogometu. Zanje bo to prvi nastop na svetovnem prvenstvu, hkrati pa je to tudi prvo prvenstvo, katerega gostiteljica je arabska država. Katar seveda ni svetovna nogometna velesila, a v zadnjih letih so dosegli nekaj vidnejših rezultatov.

Najprej je treba omeniti tretje mesto v Arabskem pokalu, v katerem so bili boljši tako od Egipta kot Alžirije, kar potrjuje, da so lahko zelo zahteven nasprotnik. Igrali so tudi polfinale v pokalu Gold cup. Ko k temu dodamo, da v državi vlada velika evforija in da bodo imeli veliko podporo, ni dvoma, da bo vsem težko igrati proti njim.

Ekvador

Čeprav imajo le štiri nastope na svetovnih prvenstvih, je reprezentanca Ekvadorja ena tistih, ki smo jo vajeni gledati na svetovnih prvenstvih. Vsi štirje nastopi so bili na zadnjih petih svetovnih prvenstvih, zato je jasno, da imajo v tem stoletju kakovostno nogometno ekipo. Le enkrat se jim je uspelo prebiti v izločilne boje, a so vedno težak nasprotnik.

Brez težav so se uvrstili na svetovno prvenstvo, čeprav so bili v izjemno težki skupini. Pričakovano so končali za nogometnimi velesilami Brazilijo, Argentino in Urugvajem ter bili boljši od Peruja, Kolumbije, Čila, Paragvaja, Bolivije in Venezuele.

Celoten kvalifikacijski cikel so igrali sijajno, uspeli so osvojiti točko tako proti Argentini kot proti Braziliji, igrajo kvaliteten nogomet in s takšno igro se lahko uvrstijo tudi v izločilne boje.

Medsebojne tekme

Doslej sta Katar in Ekvador igrala le eno medsebojno srečanje, to je bilo leta 2018, ko je Katar zmagal z 1:0.

Stavni nasvet

Jasno je, da ima Ekvador bolj kakovostne posameznike, da imajo za seboj odličen kvalifikacijski cikel in da bodo v to tekmo zagotovo vstopili kot favoriti. Na drugi strani je Katar gostitelj, v državi pa vlada velika evforija. Za seboj imajo nekaj odličnih iger in zagotovo si bodo na tej tekmi ustvarili kar nekaj priložnosti za gol. Verjamemo, da lahko na tej tekmi pride do presenečenja, kvota na zmago Katarja pa je naravnost odlična.

Datum in ura: 20.11.2022, 17:00

Napoved: Zmaga Katarja (1)

Stavnica: Bet365

Kvota: 3.60

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja