Kje gledati EURO 2024?

Home » Kje gledati EURO 2024?
Euro 2024

EURO 2024 bo potekal v Nemčiji od 14. junija do 14. julija. Slovenska nogometna reprezentanca si je zagotovila svoje mesto na tem velikem tekmovanju po uspešno opravljenih kvalifikacijah. Sedaj z nestrpnostjo pričakujemo poletje, da bi spremljali njihovo predstavo na igrišču.

Kot smo vajeni od naših kabelskih operaterjev, običajno eden izmed njih pridobi pravice za prenos določenih športnih dogodkov. To pomeni, da morajo ljubitelji nogometa iskati alternative načine, kako spremljati spektakel in uživati v vrhunskem nogometu. Postavlja se vprašanje, kje lahko varno in brez težav gledati tekme, če niste naročeni na kabelsko omrežje, ki ima pravice za prenos?

Televizijski prenos projekta Euro 2024 bo v Sloveniji zastopan s strani Sportkluba, ki bo prenašala vse tekme, vendar pa je svoje pravice za prenos pridobila tudi RTV Slovenija. Program na RTV Slovenija bo nekoliko omejen, saj bodo vsak dan predvajali le eno tekmo. Kljub temu pa to pomeni, da bomo lahko tekme Kekove reprezentance spremljali tudi na njihovih programih.

Če ne morete biti doma in spremljati tekme, in potrebujete dostop do prenosa v živo, boste morali poiskati alternative. Zato bomo v nadaljevanju predstavili nekaj brezplačnih načinov za ogled evropskega prvenstva 2024. Seveda lahko, poleg teh brezplačnih opcij, vedno spremljate tekme preko mobilnega telefona, prenosnika ali televizorja.

Če niste iz Slovenije,  je uradna spletna stran EURO 2024 predstavila uradne prenose po državah. Kliknite TUKAJ in si jih oglejte.

Kje gledati EURO 2024? Prenos v živo

Veliko število ljubiteljev nogometa se še vedno obrne na prenose v živo na različnih spletnih straneh, da bi iz mobilne naprave ali prenosnika kadarkoli lahko gledali želeni dvoboj.

Prenosi v živo na internetu znajo povzročati različne težave, saj njihov prenos lahko zamuja. Pogosto je potrebno plačati za storitev, brezplačne strani pa so preobremenjene, še posebej med prenosi priljubljenih tekem, kot so tekme Lige prvakov v nogometu.

To predstavlja problem tudi za ljubitelje športnih stav, ki so se odločili vložiti svoj denar na določeno tekmo. Največje težave imajo ljubitelji stav v živo, ker zaradi zamude nimajo vseh potrebnih informacij, da bi odigrali najboljšo stavo v danem trenutku.

Zato smo za naše bralce pripravili daleč najboljšo brezplačno opcijo ogleda evropskega prvenstva 2024 v nogometu v živo.

Če ste kdaj na naši spletni strani brali recenzije najboljših športnih stavnic, ste zagotovo opazili, da v vsaki takšni recenziji omenimo tudi segment prenosov tekem v živo, t.i. live stream funkcijo.

Zaključek

Če torej želite gledati EURO 2024 prenos v živo, je najboljša in verjetno najcenejša opcija, da se registrirate v neki športni stavnici, ki nudi to vrsto storitve.

Menimo, da so najboljše opcije za nemoten ogled v živo prenosov zagotovo športne stavnice Bet365, 20bet, Ivibet in 22bet, saj svojim uporabnikom nudijo odličen live stream servis z velikim številom različnih športnih dogodkov skozi celo sezono.

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja