Kje gledati finale Lige prvakov brezplačno?

Home » Kje gledati finale Lige prvakov brezplačno?

Največji praznik nogometa tekom leta je zagotovo finale Lige prvakov. Letos sta do konca elitnega tekmovanja prišla Manchester City in Inter. Tekma titana je napovedana za 10. junij na Ataturk Olympic Stadionu ob 20:50.

Kot smo že vajeni od naših kabelskih operaterjev, je eden zadolžen za prenos. Ljubitelji nogometa morajo zato iskati alternativne načine, kako bi bili del spektakla in uživali v vrhunskem nogometu. Postavlja se vprašanje, kje varno in nemoteno gledati tekmo, če niste del kabelske mreže, ki je odkupila pravice?

Finale Lige prvakov bo tudi letos, kot v prejšnjih letih, prenašal POP TV. Če niste v možnosti sedeti doma in slediti tekmi, in potrebujete live stream, boste morali iskati druge načine. Zaradi takšne situacije bomo v nadaljevanju besedila predstavili nekaj brezplačnih načinov za gledanje evropske Lige prvakov 2023. Seveda lahko ob vsakem brezplačnem načinu kadarkoli gledate tekme preko mobilnega telefona, prenosnika ali TV-a.

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

UEFA Liga prvakov 2023 – Prenos v živo

Vsi kabelski operaterji prenašajo POP TV, ki ima letos pridobljene pravice za prikazovanje finala Lige prvakov v nogometu. Prenos boste lahko spremljali v soboto, 10. junija ob 20:50. Pred tem bo na sporedu bo uvodna oddaja, v kateri boste slišali, ali lahko angleški klub kot favorit pride do prvega, zgodovinskega naslova evropskega prvaka, ali pa ima ekipa iz Milana dovolj moči in znanja za novo presenečenje in svoj četrti vzpon na vrh Evrope? Preberite naše analize in poglejte, kaj mislimo.

Veliko število ljubiteljev nogometa se vseeno obrne na prenose v živo na različnih spletnih straneh, da bi lahko z mobilne naprave ali prenosnika kadarkoli gledali želeno tekmo.

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Vendar pa prenosi v živo na internetu znajo povzročati težave, ker njihov prenos zna zamujati. Pogosto je tudi potrebno plačati za to storitev, brezplačne pa so preobremenjene, še posebej pri prenosih popularnih tekem, kot so tekme Lige prvakov v nogometu.

To predstavlja problem tudi za ljubitelje športnih stav, ki so se odločili, da bodo svoj denar vložili v določeno tekmo. Največje težave imajo ljubitelji stav v živo, ker zaradi zamud nimajo vseh potrebnih informacij, da bi v danem trenutku igrali najboljšo stavo.

Zato smo za naše bralce pripravili daleč boljšo brezplačno možnost ogleda Finala Lige prvakov v nogometu 2023 v živo.

Če ste kdaj na naši spletni strani brali recenzije najboljših športnih stavnic, ste zagotovo opazili, da v vsaki takšni recenziji omenimo tudi segment prenosi tekem v živo, t.i. live stream funkcijo.

Zaključek

Torej, če želite gledati prenos v živo finala Lige prvakov v nogometu 2023, potem je najboljša in verjetno najcenejša možnost, da se registrirate pri neki športni stavnici, ki ponuja to vrsto storitve.

Menimo, da so najboljše možnosti za nemoteno gledanje prenosa v živo zagotovo športne stavnice Bet365, 20bet in 22bet, saj vse tri te znamke svojim uporabnikom nudijo odlično live stream storitev z velikim številom različnih športnih dogodkov skozi celotno sezono.

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja