Kje gledati svetovno prvenstvo v nogometu na internetu?

Home » Kje gledati svetovno prvenstvo v nogometu na internetu?

Vsi ljubitelji nogometa vsako večje reprezentančno tekmovanje pričakujejo z velikim navdušenjem. Taka situacija nas čaka tudi to leto, ko bomo spremljali svetovno prvenstvo v nogometu, ki ga bo gostil Katar od 21. novembra do 18. decembra. Kot smo vajeni pri naših kabelskih operaterjih, je za prenos zadolžen en operater. Vprašanje je, ali bodo vse tekme na voljo za ogled in zato se mnogi sprašujejo, kje si bomo lahko ogledali SP 2022?

Ko že govorimo o kabelskih operaterjih je za prenos SP v nogometu v Sloveniji zadolžena RTV Slovenija. Odgovorni ljudje na televiziji so poudarili, da si bodo ljubitelji nogometa lahko ogledali vseh 64 tekem SP v neposrednem prenosu.

Prav tako številni ljubitelji nogometa ne morejo biti vedno blizu TV zaslona in tako spremljati tekem. Prav zato vam bomo v nadaljevanju predstavili več brezplačnih načinov spremljanja Svetovnega prvenstva v nogometu 2022. Seveda je vsak od brezplačnih načinov spremljanja tekem v vsakem trenutku dostopen preko pametnega telefona, prenosnega računalnika ali TV.

Svetovno prvenstvo v nogometu 2022 Prenos v živo – Kabelski operaterji

Kot smo že povedali, sta pri spremljanju nogometnih tekem SP na televiziji dve težavi. Najprej je vprašanje, ali si boste lahko ogledali želeno tekmo in ali bo ta v prenosu na televiziji. Zato se ljubitelji nogometa obračajo na prenose v živo na različnih spletnih straneh, da si lahko želeno tekmo kadar koli ogledajo z mobilne naprave ali prenosnika.

Kljub temu pa so prenosi v živo preko interneta pogosto problematični, ker lahko prenos zamuja. Pogosto se zgodi, da je to storitev potrebno plačati, brezplačne pa so preobremenjene, predvsem pri prenosih priljubljenih tekem, kot so tekme svetovnega prvenstva v nogometu. To je težava tudi za ljubitelje športnih stav, ki so se odločili svoj denar vložiti na določeno tekmo. Največje težave imajo ljubitelji stav v živo, ker zaradi zamika pri prenosu nimajo vseh potrebnih informacij, da bi odigrali najboljšo stavo v danem trenutku. Zato smo za naše bralce pripravili mnogo boljšo  brezplačno možnost spremljanja svetovnega prvenstva v nogometu 2022 v živo.

V kolikor ste kadarkoli na naši spletni strani brali preglede najboljših športnih stavnic, potem ste zagotovo opazili, da v vsakem pregledu omenimo tudi segment prenosa tekem v živo, tako imenovani live stream feature. Če smo povsem iskreni, menimo, da ni pametno igrati v stavnici, ki ne ponuja te možnosti, saj ni razlogov, da bi se igralci zadovoljili s slabim, ko obstajajo odlične stavnice s to možnostjo.

Zato v kolikor želite spremljati prenos v živo svetovnega prvenstva v  nogometu 2022 je najboljša in verjetno najcenejša možnost, da se registrirate v kateri od športnih stavnic, ki ponuja to storitev. Mi ocenjujemo, da je najboljša opcija za nemoteno spremljanje prenosov v živo na športnih stavnicah Bet365 in 22bet, zato, ker te dve znamki svojim uporabnikom nudita odličen live stream servis z velikim številom različnih športnih dogodkov skozi celotno sezono.

Bet365 bonus: 100% do 25 EUR

22Bet bonus: 100% do 122 EUR