Leicester – Brentford: Stavna napoved 07.08.2022, 15.00

Home » Leicester – Brentford: Stavna napoved 07.08.2022, 15.00

Včeraj smo uživali v šestih tekmah prvega kroga angleške Premier lige. Danes so na sporedu še tri tekme, ki nam bodo prinesle novo navdušenje. Ena izmed njih je tekma, s katero Leicester sezono odpira proti Brentfordu na stadionu King Power.

Leicester

Ekipa Leicesterja pod vodstvom Brendana Rodgersa zadnja leta opravlja res odlično delo. Zgradili so fantastično ekipo brez velikih vlaganj, ki je iz sezone v sezono v zgornji polovici lestvice Premier lige. Dvakrat so v zadnjih krogih ostali brez uvrstitve v Ligo prvakov, kar dovolj pove, za kakšno ekipo gre.

Pretekla sezona za lisice ni bila idealna. Končali so jo na osmem mestu Premier lige, štiri točke za West Hamom in mesti, ki vodijo v Evropo. Veliko vlogo pri rezultatih pa so imele številne poškodbe skozi sezono. Pred tem niso delali veliko menjav, imajo isto ekipo, ki je že nekaj let skupaj, in če jih bodo poškodbe obšle, bodo zagotovo v boju za evropski nogomet.

Brentford

Pred dvema sezonama si je ekipa Brentforda prek končnice prvič po letu 1947 zagotovila vrnitev v Premier ligo. Seveda so bili eni izmed glavnih kandidatov za izpad iz lige, a so odigrali odlično sezono, v kateri so zasedli trdno sredino lestvice in si brez večjih težav zagotovili obstanek v družbi najboljših.

Velikokrat se zgodi, da ekipa, ki vstopi iz Championshipa, prvo sezono igra odlično, v naslednji sezoni pa njihov nogometni nivo močno pade. Ali bo tako tudi z Brentfordom, ki je ne glede na odlično prejšnjo sezono eden od kandidatov za izpad iz lige, bomo še videli.

Pred letošnjo sezono so pripeljali kar nekaj velikih okrepitev, s katerimi lahko upajo na kvalitetne predstave. V okrepitve so vložili 45 milijonov, iz Bologne so pripeljali Aarona Hickeyja, ki ima za seboj odlično sezono in bo zagotovo močno okrepil levi del zadnje vrste. Poleg njega sta prišla še Lewis Potter iz Hulla in Thomas Strakosha iz Lazia.

Medsebojne tekme

  • Prejšnjo sezono je ekipa Leicesterja na obeh srečanjih premagala Brentford z identičnim rezultatom, 2-1.
  • V zadnjih dveh letih sta ekipi odigrali štiri medsebojne tekme, dvakrat v FA pokalu in dvakrat v Premier ligi. V vseh dvobojih je slavil Leicester.

Stavni nasvet

V tem dvoboju pričakujemo, da bo Leicester osvojil sredino terena, imel veliko večjo posest in kreiral veliko število priložnosti.

Datum in čas: 06.08.2022. 16:00 CET

Tip: Ekipa 1 bo dosegla gol v obeh polčasih

Kvota: 1.91

Stavnica: 22bet

Čeprav ima Brentford za seboj odlično sezono, je jasno, da je razlika v kakovosti teh ekip velika. Leicester jih je premagal na obeh tekmah prejšnje sezone, danes pa bodo zagotovo prevladovali in si ustvarili veliko več priložnosti za gol. Zato menimo, da je stava na Leicester najboljši izbor dneva. Naša napoved za to tekmo je zmaga Leicestera, kar stavnica 22bet plača z odlično kvoto 2.12.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja