Listek dneva – nedelja, 16. 10. 2022

Home » Listek dneva – nedelja, 16. 10. 2022
listek dneva

Kot smo že vajeni, se ob koncu tedna v najmočnejših ligah na svetu odigra veliko število nogometnih tekem. Zato smo za danes pripravili listek dneva s tremi izbirami, ki v stavnici 22bet dajejo skupno voto 3,86. Poleg tega, da smo za danes pripravili listek dneva, vam svetujemo, da si še danes ogledate varen namig, ki se nahaja v naši rubriki napovedi tekem.

Leeds – Arsenal, 15.00, 16.10.2022

Moštvo Leedsa je v prvih treh krogih Premier lige vpisalo zmagi nad Wolvesi in Chelseajem ter kazalo, da se bo celo borilo za Evropo. Vendar pa je iz kroga v krog njihova nogometna raven padala in trenutno so v nizu petih tekem brez zmage. Poleg tega sta se poškodovala Forshaw in Hjelde, kar bo zagotovo vplivalo na rezultate Leedsa tudi v naslednjem obdobju.

Ekipa Arsenala je na začetku nove sezone videti fantastično. Od prihoda Artete na klop Arsenal igra vse boljši nogomet, a le malokdo je pričakoval, da bo po devetih odigranih tekmah prva ekipa lige z osmimi zmagami. Ustvarjajo veliko število priložnosti za gol, na devetih tekmah Premier lige so zabili 23 golov, zagotovo pa bodo danes osvojili sredino igrišča in bili ekipa z več priložnostmi za gol. Če k temu dodamo, da so na zadnjih štirih medsebojnih srečanjih premagali Leeds in v tem obdobju dosegli 12 golov, zagotovo sodi stava na Arsenal na Elland Roadu med top 5 nasvetov dneva. Namig na tej tekmi je zmaga Arsenala s ponujeno kvoto 1,58.

Inter – Salernitana, 12.30, 16.10.2022

Ekipa Interja je bila pred dvema sezonama prvak Italije, prejšnjo sezono pa je bila podprvak in je v letošnjo sezono vstopila kot eden največjih favoritov za končno zmago. Sezone niso začeli najbolje, po devetih odigranih krogih pa so osvojili le 15 točk. So pa z zmago v gosteh nad Sassuolom in s štirimi točkami na dveh tekmah proti Barceloni v Ligi prvakov vendarle napovedali boljše rezultate.

Salernitana je v tej sezoni eden največjih kandidatov za izpad iz lige, čeprav je trenutno z 10 osvojenimi točkami trdno v sredini lestvice. Jasno je, da ima Inter veliko večjo individualno kvaliteto, v minuli sezoni je Inter na obeh tekmah slavil s 5:0 in menimo, da bo tudi danes zmagal. Nasvet za to tekmo je zmaga Interja, ki se plača s kvoto 1,30.

Aston Villa – Chelsea, 15.00, 16.10.2022

Pred letošnjo sezono so mnogi ekipo Aston Ville videli v boju za Evropo, kar glede na njihovo individualno kvaliteto sploh ne preseneča. A začeli so obupno, na devetih odigranih tekmah so zabili le sedem golov in so z devetimi točkami ena najbolj razočarajočih ekip na začetku sezone.

Na drugi strani niti Chelsea na začetku sezone ni navdušil, a od prihoda Potterja na klop igra veliko boljši nogomet. Trenutno so v nizu štirih zmag v vseh tekmovanjih, v tem obdobju pa so prejeli le en gol. Tudi v pretekli sezoni niso imeli težav proti Aston Villi, glede na trenutno formo ekipe pa pričakujemo zmago Chelseaja.

Če danes igrate na nor listek, je nasvet, da igrate hendikep na Chelsea, ki je odlična izbira za katero koli vrsto sistemskega listka. Nasvet za to tekmo je zmaga Chelseaja, ki se plača s kvoto 1,88.

LISTEK DNEVA                                                                                                      

Leeds – Arsenal 2 @ 1.58

Inter – Salernitana 1 @ 1.30

Aston Villa – Chelsea 2 @ 1.88

Vsi pari so iz stavnice 22bet, skupna kvota pa je 3.86

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja