Mehika – Poljska: Stavna napoved 22.11,2022, 17.00

Home » Mehika – Poljska: Stavna napoved 22.11,2022, 17.00

Ena bolj zanimivih skupin na letošnjem svetovnem prvenstvu je skupina C, v kateri se bosta za napredovanje borili Mehika in Poljska.

Mehika

Mehičani so upravičili vlogo enega izmed favoritov v kvalifikacijskem ciklusu za svetovno prvenstvo, glede na to, da so tekmovanje končali na drugem mestu lestvice z enakim številom točk kot Kanada.

Na 14 tekmah so zabili 17 golov in prejeli 8 zadetkov, kar dovolj zgovorno govori o tem, da mehiška reprezentanca zna “igrati na rezultat”.

Poljaki bodo njihovi glavni konkurenti v boju za drugo mesto v skupini, pričakovana pa je njihova velika previdnost, ki bi lahko pomenila tudi izsiljevanje počasnejšega ritma igre.

Poljska

Poljska se je na svetovno prvenstvo uvrstila po dvoboju s Švedsko po zaslugi zadetkov Lewandowskega in Zielinskega.

Poljaki že leta igrajo zelo hitro in precej ofenzivno, na tem turnirju pa bodo imeli s takšnim načinom igre nemalo težav, glede na to, da so vse tri preostale reprezentance v skupini zelo neugodne pri igri v obrambi.

Dvoboj z Mehiko bi lahko bil ključen uvrstitev v drugi del tekmovanja, zato gre pričakovati veliko agresivnost poljske reprezentance.

H2H

Ti dve reprezentanci sta v zadnjih 17 letih odigrali 3 prijateljske tekme in v vseh treh primerih sta dosegli največ 2 zadetka.

Napoved

Ti dve reprezentanci se bosta najverjetneje borili za drugo mesto v skupini, tako da bi to lahko bila odločilna tekma za obe moštvi.

Glede na to, da gre za dve ekipi podobne kakovosti, ne pričakujemo preveč dogajanja in menimo, da bi en gol lahko odločil zmagovalca.

Napoved: BET BUILDER

Več kot 0 golov

Manj kot 3 goli

Kvota: 1.83

Stavnica: Bet365

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja