Nizozemska – Ekvador: Stavna napoved 25.11.2022, 17.00

Home » Nizozemska – Ekvador: Stavna napoved 25.11.2022, 17.00
Nizozemska - Ekvador

Danes so pred nami prve tekme drugega kroga skupinskega dela svetovnega prvenstva. Vsako reprezentanco smo že spremljali v akciji in zdaj vemo, kaj lahko pričakujemo od reprezentanc, zato je napovedovanje tekem od danes veliko lažje.

Nizozemska

Nizozemska reprezentanca je na to svetovno prvenstvo prispela kot ena od reprezentanc, ki bi se lahko v finale uvrstile iz drugega plana.

V skupini s Senegalom, Ekvadorjem in Katarjem so absolutni favoriti za prvo mesto. Čeprav v prvem krogu proti odličnemu Senegalu niso blesteli, so ob koncu tekme dosegli dva zadetka in dosegli zmago, ki jih je z eno nogo že popeljala v izločilne boje.

Njihov današnji nasprotnik je reprezentanca Ekvadorja, ki ima za sabo odlično prvo tekmo, a ne toliko individualne kakovosti kot Senegal. Pričakujemo, da bo nizozemska reprezentanca na tej tekmi prevladovala in ustvarila veliko večje število priložnosti za gol kot na tekmi proti Senegalu.

Ekvador

Reprezentanca Ekvadorja ima za seboj odličen kvalifikacijski ciklus, v katerem je končala pred mnogimi velikimi reprezentancami, kot so Čile, Peru in Kolumbija. Tako proti Braziliji kot proti Argentini so osvojili točke in se zasluženo uvrstili na svetovno prvenstvo.

Igrajo pa na visoki nadmorski višini in točke nabirajo večinoma doma. Navajeni smo jih videti na svetovnih prvenstvih, ko izpadejo že v skupinskem delu tekmovanja. Zato je malo tistih, ki so vanje verjeli na uvodu prvenstva proti gostitelju Katarju.

Na tej tekmi je Ekvador dominiral vseh 90 minut in na koncu vknjižil zasluženo zmago z 2:0. Kljub temu je Katar ena najslabših reprezentanc na svetovnem prvenstvu, ki je bila na tistem dvoboju videti izgubljena, danes pa je pred reprezentanco Ekvadorja precej težja naloga.

H2H

Današnja tekmeca sta se do sedaj pomerila dvakrat na prijateljski tekmi. Enkrat so slavili Nizozemci, drugi dvoboj pa se je zaključil brez zmagovalca.

Stavni nasvet

Reprezentanca Ekvadorja je bila v prvem krogu impresivna proti Katarju. Vendar so takrat brez težav osvajali žoge na sredini igrišča in gradili napade proti umikajoči se ekipi.

Danes jih čaka povsem drugačno srečanje. V tej tekmi bo Nizozemska osvojila sredino igrišča in bo tista ekipa, ki bo dominirala, verjamemo, da si bo ustvarila veliko število priložnosti za gol in dosegla zanesljivo zmago.

Datum in ura: 25.11.2022, 17.00

Namig: Nizozemska zmaga

Stavnica: Bet365

Kvota: 1.80

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja