Norwich City – Huddersfield Town: Stavna napoved 16.08.2022.

Home » Norwich City – Huddersfield Town: Stavna napoved 16.08.2022.

Zelo zanimiva tekma bo odigrana na stadionu Carrow Road, kjer bo Norwich poskušal osvojiti prve tri točke v novi sezoni proti Huddersfield Townu.

Norwich City novice

Norwich je minulo sezono izpadel iz Premier lige, potem ko je sezono končal na zadnjem 20. mestu z le 22 točkami. To je bil drugi izpad iz prve lige v zadnjih treh letih in navijači Norwicha upajo, da se bodo takoj vrnili med elito.

Norwich je bil pred začetkom sezone na papirju eden izmed favoritov, na igrišču pa stvari niso najboljše. Po treh krogih so zadnji v Championshipu z le eno osvojeno točko. Glavna težava na strani ekipe Deana Smitha je učinkovitost. Ustvarijo si več priložnosti, a velika težava je realizacija.

Imajo največ strelov na gol v prvih treh krogih in enega najvišjih xG, vendar so zadeli le dvakrat.

Dean Smith bo pod velikim pritiskom, če ne uspejo zmagati na naslednjih dveh tekmah doma proti Huddersfieldu in Millwallu, saj ima ta ekipa Norwicha dovolj kakovosti, da se lahko bori vsaj za top 6.

Huddersfield Town novice

Huddersfield je imel zelo turbulentno predsezono. Klub je zapustil njihov menedžer Carlos Corberan, odšlo je tudi nekaj ključnih igralcev, v klubu pa so se odločili, da bodo za novega trenerja imenovali Corberanovega pomočnika.

Že na začetku je bilo jasno, da ima Huddersfield zelo majhne možnosti, da se spet uvrsti med najboljših 6, tako kot v prejšnji sezoni, ko so bili 3. in kasneje doživeli poraz v finalu končnice. Začetek sezone nakazuje, da so lahko v tej sezoni v težavah. Sezono so odprli s tremi zaporednimi porazi, preden so v soboto premagali Stoke s 3:1 na tekmi, kjer je Stoke zgrešil enajstmetrovko pri 0:0.

Vzdušje v Huddersfieldu trenutno ni najboljše, a verjetno je nekoliko boljše po zmagi proti Stoku. Huddersfield je bil zelo slab na vseh tekmah te sezone. Imajo le 16 strelov na gol, kar je po treh krogih najmanj v ligi, dovolili pa so 34 strelov, kar je drugo največje število strelov v ligi.

H2H

Pred dvema sezonama je Norwich dvakrat slavil, s 7:0 in z 1:0 in to sta bili edini medsebojni srečanji v zadnjih petih sezonah.

Odsotnosti in poškodbe

Norwich City: Sam McCallum, Dimi Giannoulis in Jacob Sorensen so poškodovani. Teemu Puuki je vprašljiv.

Huddersfield Town: David Kasumu in Matty Pearson bosta odsotna. Tino Anjorin je še vprašljiv.

Norwich City – Huddersfield napoved                    

We think it’s time for Norwich to get its first win of the season. They play good football but they must be starting scoring goals. They have two back-to-back games at home in a space of a couple of days and must take advantage of that.

Mislimo, da je čas, da Norwich doseže svojo prvo zmago v sezoni. Igrajo dober nogomet in čas je, da že začenjajo dosegati gole. Imajo dve zaporedni tekmi doma v nekaj dneh in to morajo izkoristiti.

Napoved: Norwich zmaga.

Kvota: 1.62

Stavnica: Ivibet

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja